Slut på helgen

Så himla tråkigt att helgen är slut! Vill ha fler långa och mysiga sovmornar.  Borträknat att man får gå upp typ halv åtta och ta en promenix med Nelly, men det är skönt lägga sig i en varm säng igen när man varit ute i kylan och regnet.

I fredags åt jag och marcus god mat och bara satt framför tvn och myste:) Saknar dig gubben när du är på jobbet!!

I lördags var vi på stan med totte och jasmin och shoppade lite. Det blev ett par Nike skor, en mjukisdress och två tröjor till mig och ett par byxor, en tröja och ett par träningsbyxor till marcus. Vi hittade också ett par skor som vi bara var tvungna att köpa till bebisen. Ett par nikeskor i storlek 17 som var vita och röda. Har aldrig sett så små skor.
Sedan bar det av till mormor och morfar för den årliga julgransplundringen (mest för mina små kusiner men mormor vill fortfarande att vi också ska vara barn:) Hon är så gullig! Jag måste verklige ha världens bästa mormor och morfar!!
Senare på kvällen träffade vi totte och jasmin igen och var på texas longhorn och åt. God mat men alldeles för höga priser på den mat som fanns!! Sedan blev det en sväng upp till marcus bror Adam som hade fest och slutligen hem till vovvarna och ta en promenad.

I dag var vi på födelsedagskalas hos viktor som fyllde 21. Han fick biobiljetter så att de kan gå och se filmen mammuth på bio. Ska bli roligt att se om de är med i filmen. (De filmade på koh lanta i Thailand när emelie och viktor var där och de fick vara statister)
Har städat lite hemma och pluggat lite och nu ska vi se på film:)
Lägger upp bilder på det vi köpt typ i morgon.

Kommentarer
Postat av: M-L

Saknar dig med sötis..

2009-01-26 @ 06:52:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0