Förkyld

Min lilla älsklin har blivit lite förkyld. Det är så synd om henne. Det är så svårt att veta vad man ska göra när de är så små men nu får hon koksaltsdroppar i alla fall och det verkar faktiskt hjälpa lite. I dag var vi på bvc och hon har vuxit massor redan. Hon vägde 3180 i dag och var 52,5 cm lång. Det är så skönt att hon växer som hon ska!

Nelly verkar tycka att det är lite mer okej nu att ella är här nu. Det blir ju faktiskt mer promenader än förr:) Och så är ju marcus hemma mera nu och då kan hon få uppmärksamheten av den som inte är med ella. Hon är så himla snäll och försiktig mot henne. Vi la ella hos henne en liten stund (satt precis bredvid och höll koll hela tiden även om de inte syns på kortet) och nelly låh helt stilla och struntade totalt i att marcus öppnade kylskåpet (vilket hon inte gör annars:)

Nej nu ska jag försöka plugga lite. Har ingen lust alls men det måste göras... Längtar till nästa kurs den verkar mkt roligare än den här!



Charlotte hennes sambo magnus och lilla amanda var och hälsade på:)


Söta nelly med Ella


Ells första bad:)

Kommentarer
Postat av: Emma

Gud vilka stora ögon hon har, hon är så söt! Grattis igen! :)

2009-03-16 @ 20:04:27
Postat av: Emilia

Åh, så söt hon är. =)

Måste få komma bort och kika på henne någon dag!

2009-03-16 @ 22:13:10
URL: http://emiliaq.blogg.se/
Postat av: Cilla

Hihi så söt hon är lilla tösen!

och gud så bra att hon växer som hon ska =)

KRAM på er! Theo hälsar oxå till lilla Ella

2009-03-17 @ 09:23:59
Postat av: Cilla

hej igen..tänkte på..du kan oxå testa att droppa bröstmjölk i näsan om hon är förkyld, det kan oxå hjälpa..och sen att om hon nu sover i sin egen säng på nätterna kan ni prova att höja upp huvudändan lite men några böcker under sängens ben så hon ligger lite högt med huvudet. kram på er

2009-03-17 @ 09:26:29
Postat av: Elle

Puss och kram på er

kram elle/faster

2009-03-17 @ 11:47:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0