Träning

I går var jag på träning. Dressyr. Det gick jättebra och valle var så duktig! Men vilken träningsverk jag har! Lalla är helt galen och de blir inte mycket vila när man tränar för henne:) Men det är riktigt kul. Jag lyckades till och med övertala marcus att följa med i går. Han tyckte att det var sådär.. 

Nej nu blir det plugg för nu kom erika!

.

Palace.

I lördags var jag på fest hos sandra med tjejerna och sedan gick vi till palace. Marcus var hemma med Ella.Det var jättekul på förfesten men på palace var det så sjukt mycket folk!! Måset erkänna att hemmakväll med familj och vänner slår högre än palace! Men det var kul att gå ut och träffa folk men det är inget jag känner att jag vill göra nästa vecka igen..

I söndags var vi i krokek hos mamma och pappa och åt god mat:) Vi gick också på promenad där när det helt plötsligt började regna!! Tur att vi hade regnskyddet med oss till vagnen:)

Lägger upp bilder från lördage senare!

Hosta!!!

Det är så skönt att lilla Ella mår bra nu. Sälv mår jag mycket bättre och har ingen feber men nu börjar jag få min jäkla hosta som jag alltid får när jag blir sjuk. Jag hostar så jag knappt kan andas! Hatar att vara sjuk!!! I dag var jag i alla fall en snabbis på satn med Elin men lyckades ändå få med mig två par skor och två klänningar hem:) Jag måste verkligen sluta att shoppa så mkt! Har hur mkt kläder som hells och speciellt klnningar:)

Sen åkte jag till Stallet med elin men jag orkade inte rida så det fick hon göra. Han gick så fint min underbara kille!!:)

Sen har jag bara varit hemma och druckit honungsvatten som min älskade Marcus hela tiden kommer med! Tack älskling för att du finns! Vad skulle jag göra utan dig! Älskar dig så mycket!!


Sjuk!

Nu mår lilla Ella äntligen bättre. Själv har man blivit sjuk i stället.. Frber och skit! Men Sandra jag lovar att vara frisk på lördag! Ska bli så kul att gå ut igen, det var verkligen länge sedan. Marcus ska vara hemma med ella. Vad konstigt det kommer att kännas att vara ifrån henne så länge, trots att det bara är några timmar!

I morgon ska jag och Elin gå på stan och sen sak vi en sväng till valle om jag är frisk.. Jag jobbar på det med honungsvatten och varm svartvinbärssaft. Jag kanske tvingar Elin att rida om jag inte orkar. Så skönt att ha någon som kan rida valle när man inte kan själv. Hon rider honom så bra så hene känns det tryggt att lämna honom till:-)

Ett jättegulligt foto på lilla Ella när hon ler!

Hjälplös!

Vad hjälplös man känner sig när ens barn är sjukt. Ella har feber och är förkyld! Har tyop inte sovit alls i natt för att man är orolig! Marcus var på vårdcentralen med henne i morse men de trodde inte att det var någon fara! Och nu har faktiskt hennes feber gått ner lite sådet går ju åt rätt håll i alla fall!!

Idag ska jag försöka plugga lite. Ska se de två filmerna som vi ska analysera i c-uppsatsen.

Stan

I dag har jag träffat cilla och theo, Vi gick en sväng på stan och shoppade lite. Det blev ett par byxor till ella och en jacka till mig:)

Stackars marcus var på sjukhuset för att har haft så ont i magen och det sa att det kan vara för att han vart förkyld men det kan även vara blindtarmen som är på väg att bli inflammerad.. Vi hoppas verkligen på förkylning!!!

Nu är vi hos Emelie och viktor och äter tacos och snart ska vi hem och bada hela familjen. Ella älskar att bada!

Har även hunnit med att plugga lite i dag och i morgon kommer erika så då ska vi plugga ordentligt. Håller på med c--uppsatsen nu så det är ju lite att göra. Dedlaine den 15 maj men det ska vi nog hinna:)

Nej nu ska jag se csi och sen är det baddags om Ella fortfarande är vaken då men det brukar hon alltid vara:) Världens underbaraste unge är hon!!


 

Tollare, tollare och ännu fler tollare:)

I lördags kom marie hit med sina två hundar och vi började med att åka ut till krokek och träna lite apportering vid älgsjön. Men det var så kallt så det blev inte så länge. Sen åkte vi till stallet och red. Senare på kvällen blev det pizza och en promenad med hundarna till fotbollspalnen där de kunde busa av sig lite innan natten:)

På söndag morgon bar det av till finspångs brukshundklubb för nellys MH (mentalhälsa) och hon fick ett jättebra omdömme:) Sen åkte vi på tollarträff och träffade en massa andra tollare. Där tränade vi lite markering, och apportering och vi fick mkt bra tips om hur vi ska fortsätta vår träning.

det har verkligen varit en toopenkul och trevlig helg. Synd bara att stackars Marcus har vart sjuk.Hoppas hoppas hoppas att han inte smittar mig!!!

Jag glömde min mob hos mamma och pappa i lördags och fick precis tillbaka den så om någon försökt att nå mig och jag inte svarat så vet ni varför..

Nelly som bebis!

Stora tjejen!

Vi var på bvc i går och nu väger hon 4.3 kilo och är 58 cm lång. Vad fort det går! Förra veckan rensade jag ut alla hennes kläder i storlek 50 som var för små. När hon föddes var de jättestora! Nu börjar även vissa plag i 56 bli för små. Helt otroligt vad hon växer!

I helgen kommer marie hit med sina två hundar så deå blir det fullt upp! Vi ska till stallet på lördag och även träna lite med hundarna. På kvällen ska vi ev grilla hemma hos mamma och pappa om de är hemma! På söndag blir det MH test för nellys del och sedan vidare på tollarträff:) Det kommer att bli en supertrevlig och rolig helg!

I dag och i går har jag och marcus Fixat i ordning en del i lgh. Vi har köpt en fotoskrivare så i kväll ska vi fixa alla foton vi ska ha på väggarna:) Vi satte också upp tavlorna som ella fick från totte och jasmine över hennes säng. (tack så mycket för de fina tavlorna!!!) Och så köpte vi även ett gulligt bäddset med nalle puh och nasse! Rosa så klart!:) Nya byrån i hallen har vi också satt ihop och det blev verkligen så mycket bättre än den förra! Nu ska jag börja skriva inbjudningar till
ellas dop!

Lite blandade bilder från påsken och så..


Ella och nelly hos gammelmormor


Denna har vi gjort en tavla av


Stora tjejen i bilen


Mamma och bebis


Ella med sin häst Nicole


Nelly på promenad i skogen


Tack mormor och morfar för den fina påskpresenten. En rosa tröja och ett par byxor


Lilla ella i mamma och pappas säng


Ella hos min kusin Johanna


Tack gammelmormor och gammelmorfar för den fina pyamasen


Sandra på min älskling


Vårt sovrum


Ellas söta hörna:)


Vår balkong

Hatar datorer!!

Har inte hunnit skriva nåt på hur länge som helst. Vår bärbara dator har gått sönder och jag har inte orkat satt mig vid den stationära. Ilandsproblem:)

Lilla ella växer och växer och det är så kul att se hur hon utvecklas. Hon har börjat le och hon är så himla söt när hon gör det!! Sover bra om nätterna gör hon också min lilla skrutt! Ibland hela natten utan att vakna. Vi har verkligen fått världens snällaste unge!!!

Helgen den 18-19 kommer Nellys uppfödare hit med sina hundar från skåne och det ska bli så kul att ses. Nelly ska få träffa brorsan och mamma igen:) Vi ska träna liet apportering och så och på söndagen blir det MH för nellys del. Det ska bli så kul at få henne mentalbeskriven och se hur hon reagerar på olika saker.

Nej nu vill Ella ha mat och vi ska gå ut med Nelly innan det är dags att sova!

RSS 2.0