Kalas!

I dag har vi varit på kalas hos mina små kusiner som fyller år. Grattis!!

I går var vi på kräftskiva hos Malin, Emil och Leahoch innan det var jag hos min lilla polle. Jättetrevligt och jättegott! Längtar tills vi ska ha vår kräftskiva:) Den 19:e september blir de. Det kommer massor av folk så de blir nog jättetrevligt:)

I dag var mamma i stockholm och sprang tjejmilen, Bra jobbat mamma:)

Inlägget skulle publicerats i går men vi har köpt ny dator så marcus var tvungen att fixa lite med den och då försvann alla bilder så gjorde om de i morse:) Vissa bilder är inte så bra kvalite på för de är tagna med iphone!



















Lite bilder..

Tänkte bara lägga in lite bilder från senaste tiden då ja varit väldigt dålig på att uppdatera!
Min skrutt blev 6 månader i går! Grattis!!! Och jag har köpt en iphone:) Bästa mobilen!! Älskar den!

Till min underbara vän: Du är värld någon mycket bättre!!! Du ska ha någon som behandlar dig dom den underbar person du är!! Sluta ta en massa skit och inse att du är värd någon mycket mycket bättre!! Älskar dig gumman!!

Min lilla busunge


Mina söta kusiner Love och Elvira. (Love har gjort ansiktsmålning som en orm:)


Jonnie, jennifer och lilla Liam kom och hälsade på:)


Jag och Elin:)


Sorry elin men måste bara läga upp de här fotot:)


Så här ser Elin ut egentligen:) Gillar din nya stil gumman! Så fint!!

Dålig uppdatering..

på bloggen ser jag. Har varit så himla mkt den här veckan. Vi har fixat de sista i lägenheten för mäklaren kommer på fredag:) Sen har jag träffat mina underbara vänner, gått massor av promenader, tränat med nelly, hälsat på marcus föräldrar och varit hemma och haft familjemys:)

Ska försöka komma ihåg att lägga in lite bilder i lväll! Nej nu ska jag, elin och ella åka till maxi!

Fredag

I dag var jag på stan och åt lunch med Linda, Bella och Signe. Var så länge sen jag träffade dom! Vi hade en jättemysig lunch i solen. Ska försöka ordna en middag snart tilsammans igen så att det inte blir att man träffas så sällan. Men det ska de bli ändring på nu:)

I kväll är marcus på nån aftetrwork med jobbet.. verkligen nackdelen med att han jobbar på bank! Ständigt en massa kockoffer och en massa annat skit. Om han hade gått på allt så hade han alldrig varit hemma.

i kväll var Zandra och petra här och vi har äti tacos och sett på film. Jättemysigt!

I dag provade Ella sin hoppgunga när hon var hos mormor och morfar och jag var i stallet. Hon tyckte verkligen om den så nu är de bara att montera den hemma!:)

Nej dax att sova...

Tollarspecialen!

I helgen var vi på tollarspecialen. Jättetrevliga människor och fina hundar. Blir så sugen på en till men hoppas Elin skaffar en snart så vi kan träna ihop:) Nelly var med på utställningen och hon var jätteduktig:) Vi träffade Nellys uppfödare och en massa andra underbara människor som gjorde att vi fick en helt underbar helg i värmland! Tack allihopa!!

I veckan har marcus börjat jobba efter 8 veckors semester så nu är man själv på dagarna. Eller själv och själv.. har redan träffat både jessica elin zandra och pernilla:) Underbaraste vännerna tack för att ni finns!!

I går kväll kom Ella på att om nappen ligger så att man inte når den kan man åla fram dit:) Så i går kom hon ca 2 meter på 5 minuter så nu är de passa hela tiden! Hon växer så fort min lilla skrutt! Snart kommer Jessica hit och fikar och sen ska jag och marcus åka och handla. Har köpt ett par söta badankor till Ella så hon ska få bada i kväll också:)


Vi stannade på vägen och åt lite och då passade Ella på att "köra" lite bil!


Marcus med nya vagnen


Här var vi hela dagarna:)


Sitta själv är kul!


Nelly balanserar med Tuulas husbil vid bodegan:) (internskämt;))


Sötaste syskonen! Så lika!


Marie visar Nelly


Nelly med brorsorna:) Passe Nelly och aramis.


Marie visar Passe


Glad liten skit!


Ella skulle sova men de kände hon inte alls för..


Ella kryper med huvuder i marken:)


De blev ett långt inlägg men var ju ett tag sen jag skrev. Nu är de dax för plugg...

Mysig skogstur!

Kom precis hem från en härlig runda i skogen med tjejerna! Vi var vid älgsjön så att hundarna kunde bada. nelly hade jätteroligt och gjorde världens längsta hopp:) Allt för en pinne:)



Längdhopp;) Allt för att hinna före Charlie till pinnen:)





Puss


haha snyggt:)


Tjejerna:) Elin jag och zandra. Pernilla ville inte vara med på bild så hon var fotograf:)


Nelly och Charlie

Strömmen!

Kom precis hem från en jättemysig promenad längs strömmen. Vi var ute i nästan tre timmar och sen gick vi förbi mammas jobb en sväng och fikade lite:) Snart ska jag, Zandra och Elin åka ut till en sjö i krokek med hundarna så de får busa lite och sen ska vi gå en promenix till i skogen. Mycket motion i dag:)









Nelly svalkade sig lite i strömmen och ville gärna fånga ankorna;)





Trött bebis efter promenaden:)

sovmorgon:)

I dag fick jag sovmorgon! Det är så skönt att sova ut i bland. Jag och marcus går upp med Ella varannan dag på morgonen. Så himla skönt att man kan hjälpas åt. Nu ska vi äta frukost och sen ska vi gå ner en sväng till stan. Ska köpa lite sladdgömmor och lite annat till skolan. Snart är det dax igen men de ska faktiskt bli kul:) I år blir de D-uppsats...

Sötast!!

I dag har vi varit hos Jonnie och Jennifer och fikat och spelat Wee. Adam kom också förbi och Ella fick en jättecool body av honom, Tack farbror Adam!:)

I går var på kalas hos Carro som fyllde 23!  Garttis!!! Supertrevligt och riktigt roligt! Ska lägga upp lite bilder när jag får dem från Zandar för jag glömde så klart Kameran. Innan det var de födelsedagsfest för pappa. Vi åt jättegod mat och det var verkligen trevligt. Nu har vi fixat facebook till morfar också så nu ska jag lägga till honom som vän:)

Tog några sjukt söta kort på Ella i dag när hon låga på soffan och lekte.






RSS 2.0