Julhelgen!

Vi åkte till marcus föräldrar dagen innan julafton och firade lite lilljul där och sedan åkte vi hem till mamma och pappa på julafton och var där med hela släkten till på juldagen. Vi skulle åkt till marcus föräldrara då men det var så dåligt väder och de bor 5 mil in i skogen så vi kände inte att vi ville riskera att åka så långt när man har så dyrbar last med sig. Både ella och nelly:) så vi åkte in till min farmor och farfar och åt en jättegod middag i stället. På annandagen var vi hos min mormor och morfar med hela släkten igen och åt kalkon! Tradition:)

I går var vi hos marcus farfar och fikade och sedan avslutade vi julhelgen med en jättegod middag hemma hos Bosse och Ann (Victors föräldrar)

Tack alla för en underbar julhelg och en massa jättefina julklappar!!

Regna dagen innan julafton!








Julafton krokek!


























Fortsättning följer.. hinner inte mer just nu;)



Julafton och massa annat!

Ny design på bloggen igen ;) Marcus har varit i farten igen! Tack älskling!! Kommer uppdatera med bilder från Julhelgen osv imorgon! För tillfället upptar Ellas paket hela vårt vardagsrum.. nästan =) Här är en del av alla Julklappar hon fick:) Saknas en del och alla kläder hon fick den bortskämda lilla skrutten!


God Jul!!

God Jul alla läsare!:)

Nu blir det julfirande med hela släkten! God mat och trevligt sällskap precis så som det ska vara på julen:)

Tillägnat min fina Nelly!








Morgonlek!

Sitter och bygger klossar med ella. Hon älskar att riva ner klossarna somjag bygger så jag bygger och ella river:) Ska snart börja med maten till mig och ella och sen bär det av tillmaxi för att handla med emelie och morfar. Vi äter alltid kalkon på annandagen hos mormor och morfar. I år mår inte mormor så bra så hon orkar inte laga all mat så jag och emelie ska hjälpa morfar:)






Ellas första pulkatur!

Hon tyckte det var jättekul!!










Helt sjuk upplevelse!!!

Kom precis runt hörnet nu när jag skulle hem från en kompis och såg en räv som kom mot mig.. Alla på gården har sett den och den verkar snäll. Den började leka med mig!! Jag kastade en plastflaska och snöbollar åt den som den fångade:) Ringde marcus och sa kom ut du måste fota jag leker med en räv:) Tog lite fina kort men tyvärr missade marcus mitt huvud på bilden med räven..:(










Lek i snön

I morse åkte vi ut till maxi och åt lunch med marcus föräldrara. Farbror adam var också med. Tack för trevligt sällskap:)

Nu i eftermiddag har vi varit ute i snön och lekt lite och sen gick vi in och åt en god middag. Kycklinggryta med klyftpotatis:) Köpte även lite gott godis som vi ska mumsa på i kväll. Marcus håller på att natta ella så snart blir det FREDAGSMYS!!!

Tog lite foton i dag på busfröna:)










Vet inte riktigt hur hon lyckats:)


Står alldeles själv!  (flera sekunder:)) Stolt mamma och pappa!!




Hmm vet inte om ella umgås med nelly för mycket:)

Myskväll igen:)

När vi om hem från maxi gick jag en långpromenad med Nelly det lilla yrvädret som busade i snön och tyckte att det var mycket tråkigt de få minuterna hon fick ha koppel på sig:) Ella somande redan lockan åtta så vi har ätit kycklingbaguette med fetaoströra på till kvällsmat. Nu blir det snart criminal minds och ett glas cola med is och sen är det sängen. I morgon ska marcus till skatteverket och ordna med företaget så jag vt inte vad jag sa hitta på under dan.. Är någon ledig och vill hitta på nåt kul så ring mig:)

Vill ha en systemkamera!!!! De blir så sjukt bra bilder!


Mamma ringde förut och frågade om vi ville komma dit och baka julgodis på söndag. Självklart blev det ett ja:) Ska även åak till Valle då och ta en premiärtur i snön! Ska bli så mysigt! Älskar att rida i snön!



Alla bilder är tagna av fredrik dahlberg. Fotostudio011.se

Frukost

Vaknade i morse av att någon ringde på dörren och väckte oss.. Kastade mig upp ur sängen och öppnade dörren och det var posten. Mitt smink har kommit:)!!!!!!!! Nu ska vi äta en mysig frukost och sen bär det av till maxi för att handla det sisa julklapparna och framkalla julkort!

Onsdagsmys:)

När marcus kom hem från jobbet kom vi på att vi borde åka och handla så vi satte på oss kläderna och begav oss ut mot bilen för att gräva fram den från snön. Vad glada vi blev när vi upptäckte att vi inte hade köpt någon skrapa i år.. INTE!! Som tur var tog det bar ett par minuter från det att vi startade bilen tills all snö hade smält och vi kunde åka. I dag är jag mycket glad att vi har en ny bil med mycket finesser på:) När vi var på city gross kom vi på att vi skulle äta kyckling och revbenspjäll så det blev att köpa med sig mat hem och mysa i soffan. Eftersom det inte finns något alls att se på på tv nu så blev det den nya wallanderfilmen som visades på vår tv:)

Ella somnade skapligt i dag men jag tycker så synd om henne för hon vaknar och gråter flera gånger per natt av de dumma tänderna!!Hoppas de kommer snart så att hon slipper ha ont min lilla prinsessa!


Julmusik

Sitter och lyssnar på julmusik och leker med Ella. Vi kom precis in från lite bus i snön. Vad mysigt de kan vara med snö ibland!! Men när jag skulle gå till stan för att fika med mamma i förmiddags höll jag på att bli tokig!!!! Snö överallt och asjobbigt att dra vagnen så mitt träningspass för i dag är i alla fall avklarat! Köpte klart alla julklappar till emelie i dag så nu är det bara frippe kvar! Skönt!

Elal fick en jättesöt leksak som spelar och låter av mormor i dag på stan så hon var lugn och lekte med den hela vägen hem:) Tack mormor säger ella:)

Nelly som är tokig i snö bara sprang ut i morse och hoppade rakt in i en stor snödriva och såg ut som en snöboll:) Glömde kameran inne men hon var så söt:)

Nu blir det lite fikapaus. Glögg till mig och banan till ella.l

Bilder från lucia.

Här kommer lite söta bilder från lucia när ella och mina kusiner lussade för mormor och morfar på luciamorgonen. Sen åt vi en mysig frukost som avslutades med glögg pepparkakor och lussebullar:)






Ute faller snö..

Vad mysigt det är när det är vitt ute. I dag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Städat och tvättat lite har vi också hunnit med. Var ute och lekte i snön med Ella och Nelly förut och båda älskar snön! Speciellt Nelly hon blir helt galen när det är snö ute:) Ella gungade lite och lekte med snön och nelly lekte med sin boll. Sen somnade ella i vagnen så då blev det lite träning med Nelly. Duktig är hon!! Nu ska vi fika lite här hemma och mysa med tända ljus.




Lunch med mormor och morfar.

I morse hämtade jag och ella upp emelie och mormor och åkte till maxi för att handla julklappar. Senare kom morfar och mötte oss så gick vi och åt lunch på msxihuset. Tack så mycket för maten mormor och morfar! Nu är vi hos emelie och ska  baka pepparkakshus:)

Lucia och tredje advent!

Var hos mina kusiner och lussade i morse. Ella och mina små kusiner lussade och sen åt vi mysig frukost och drack glögg och åt pepparkakor. emelie mormor och morfar var också med så det var supermysigt! Nu ska vi äta lite så ska jag uppdatera med lite bilder sen:)

work..

Ska snart åks och jobba. Jessica jobbar i kväll också så de ska bli kul:) Marcus ska på julfrst med jobbet så ella ska vara hos mormor och morfar. Nu ska jag stryka lite och mysa med ella innan vi åker!

Helg:)

Så skönt med helg. Nu känner jag mig ganska frisk (har vart sjuk i veckan ) så på lördag hoppas jag att jag kan jobba;) Marcus ska på julfest och minmamma och pappa ska ta hand om ella. Hon blir så bortskämd när hon är där:) Pappa har köpt en pool som man egentligen ska ha ute men han har satt upp den i tvättstugan så att ella kan bada när hon är där. Hon älskar att bada så de passar perfekt! Nelly vill knappt åka hem därifrån heller utan håller hela tiden koll på pappa så fort han rör på sig i närheten av köket:) Matfixerade hund!!

Lite bilder från vår kamera som jag tömde nyss:)

Karlskrona


I karlskrona med min bror och morfar


tröttis




på väg till farmor och farfar




Rida är kul:)


Min kusin saga


Ella och liam


Dragkamp:)


Bollar är de bästa som finns!


Bada är kul!



Wii

Spelar wii med marcus och frippe. Har faktiskt lyckats plugga lite också så lite duktig har jag varit:) Ella reste sig upp själv till stående utan att ta hjälp av något i går när marcus var med henne. Jag missade det..:( Vad fort det går altså!! Helt sjukt!! Jag sak ta och baka coklad med cornflakes sen som jag och jennifer bakade i veckan. Sjukt gott!!

Ont i fötterna

Jag jobbade i går kväll på arbis. Det var 300 gäster som åt julbord. Jag stod inte still mer än en minut under hela kvällen! Men det var jättekul at jobba:) Jessica jobbade också så det var kul att jobbamed henne igen;) Har sjukt ont i fötterna men det var ett riktigt bra träningspass:)

Sova eller se på film??

Vi kan inte bestämma oss om vi orkar se en film eller om vi ska gå och lägga oss.. haha I-landsproblem! Får se vad vi bestämmer oss för:) Lillplutten sover i alla gott sedan ett par timmar. Kanske ska göra henne sällskap:)

RSS 2.0