Grattis Pappa!!

Skulle publicerats den 29:e men de fungerade inte då så de kommer nu i stället!

Grattis världens bästa pappa på födelsedagen!! Och världens bästa morfar också säger Ella!!!

Hela familjen samlad. Lyckades inte hitta en enda bild på bara pappa så jag får ta några på kalaset i morgon!:)




Ella äter..

Så här ser Ella ut när Marcus har matat henne.. Bra jobbat marcus:)!! Hon älskar morotspure som nikanske ser på bilderna:)

Snart är de dax att dra till "jobbet" så marcus är ensam med Ella och Nelly. I morgon är det kalas för pappa som fyllde år den 29:e Juli. (de gick inte att publicera det inlägget då så ska lägga upp de strax!) Sen ska jag på fest hos Carro som fyller år. ska bli jättekul!!:)


Myskväll

I kväll har vi bara varit hemma och ätit en god sallad med räkor och kräftstjärtar på balkongen. Sen blev det en film. Nu ska vi snart sova!

Lilla tiffany är lite bättre i dag så hoppas hoppas att hon blir bra!!

Här kommer lite bilder från i kväll och från helgen på landet:)

Min tränare på min finaste


Glad liten skit!


Så stooor hon har blivit!


Haha vi var ute och gick med hästarna och gina ville inte gå framåt så vi provade att sätta mig på henne och hon blev jätteglad och gick direkt:) Kunde sätta ner fötterna i marken om jag ville så de är ju ingen häst man kan rida ofta:) Men de var lite kul:)


Ella satt själv nästan en hel minut men marcus lyckades bara fota precis när jag fångade henne så hon inte skulle ramla.. Mästerfotografen!! Eller inte:)





Trist dag!

I dag är de ingen rolig dag alls! Jag och marcus skulle vara hästvakter i dag för hans föräldrar skulle bort. Jag vaknade av att någon gnäggade högt och sprang ner för att kolla att deras lilla fölunge på 5 veckor mådde bra. De gjorde den inte!! Hög feber och var nästan medvetslös så de blev ringa till marcus föräldrar och avbryta deras besök hos ett par kompisar och sedan ringa veterinär.. Så jag har bott i stallet i sex timmar i dag tror jag. Fölet mår inte alls bra och har fått fel nerverna i hjärnan. Förhoppningsvis är det em inflamation som går att fixa men de återstår att se. Så nu blir de att kolla henne varannan timme så de är de jag sak ägna mig åt..

Ska försöka lägga upp lite bilder på söta ella och när jag rider valle senare i kväll om jag hinner!

Tråkig regnig dag!!!

Uchvilket tråkigt väder det är i dag. Finns inte så mycket att göra närde regnar. Huset är redan städat för mamma och pappa skulle ha kommit ehm i dag men de ändrade sig till  morgon i stället. Dom är i Karlskrona och hälsar på min lilebror (som förövrigt är mycket längre än mig) som jobbar där. Soft jobb har han. Glider runt på sjön nästan hela dagarna;)

Kom hem från stallet för ett tag sen och i kväll blir de mys framför tv med en bra film och god mat:) Valle mitt lilla kräk var superpig i dag:) Han var så söt och stutsade bara omkring i början. Men sen gick han riktigt fint! Glömde tyvärr kameran i bilen vid stallet och macus ville inte springa dit från ridhuset för att hämta kameran ( Vilket jag förstår för de öste verkligen ner) så de fårbli bilder på min lilla polle någon annan dag.

Bad

Lösenord

Familjebild:)

I går var jag sjuk och hae feber men i dag mår jag mycket bättre. Skule träffat Zandra i går så de var synd att de inte blev nåt, men de kommer ju fler gånger:) Ella har lite feber för hon är förkyld men med en panodil blev allt bra och hon har pratat i flera timmar. Mkt interessant:) Vi passade på att ta lite söta bilder påElla och Nelly och även några familjebilder:)




























Trött!

Har precis varit ute på en promenad med vagnen för att Ella skulle somna! Natten har varit hemsk!!!!! I går kväll började hon skrika för att hon hade ont i magen och var helt otröstlig min lilla gos. Efter tre timmar blev hon lugn i ala fall och somnade runt 2 i natt. Sen är hon ju förkyld också så hon har vaknat varje halvtimma av att hon är så förkyld. Så i dag blir de att gå til apoteket och köpa en sån där grej man kan suga ut snor med. Hoppas att de hjäper för man känner sig så hjälplös när hon är sjuk. Nu har hon i alla fall somnat så hoppas hon sover någon timme i alla fall så hon blir utvilad min lilla skrutt. Nu ska jag göra lite frukost sen blir de städa bilen och städa lite i huset för mamma och pappa kommer hem från kroatien i morgon!

lösenordskyddade inlägg.

Från och med nu kommer vissa inläg på min blogg lösenordskyddas. Hör av er om ni vill ha lösenordet ;)

Lösenord.

Ella äter!

I dag är de inget vidare väder.. Tråkigt! Jag vill ha sol!! I kväll blir de "jobb" för min del och Marcus och Ella ska hem till Emil, Malin och Leah:)

Ella äter katrinplommon:)


Minigolf

I går var vi och spelade minigolf på kvällen med marcus brorsa, mamma och pappa. Innan det var ja och marcus på stan och åt en god salad på paus. Jättegott!

I morse var jag hos valle och red. Det blev lite galoppträning i skogen;) Nu väntar jag på att marcus och fedrik ska bli klara med maten. Ska ägga ig vid poolen nu och sola lite fram till dess. klockan tre kommer mormor och morfar hit och fikar!








Glad bebis!

Så här glad är Ella varje morgon när hon vaknar. Så söt!!




Jobb

I dag har jag jobbat lite vilket var superkul nu när man har varit hemma så länge. När jag kom hem blev det en långpromenad med ella och nelly.

Nelly börjar bli jätteduktig på träningarna nu så hoppas de går bra på tollarspecialen:)

Annars så har vi bara solat och fikat med marcs ,mamma och pappa och mormor och morfar. I morgon blir det nog sol under dagen (hoppas jag) och sen ska vi spela lite minigof på kvällen.

Min underbara lilla älskling!!!!

Landet.

I dag ska vi till marcus föräldrar. Dom bor i regna en bit ut i skogen på en jättemysig hästgård. Där har vi ett eget litet hus som vi brukar bo i på sommaren och även ibland på vintern om de inte är för kallt:)

I kväll blir det grillning och förhoppningsvis blir de lite sol i eftermiddag så vi kan sola:)

Mamma du behöver ine vara orolig för dina blommor för emelie bor hos er de dagar jag och marcus är borta:)

R.I.P Gabriella 16/10/2008 - 12/07/2009

Vila i frid!

En liten ängel har lämnat oss på jorden. Vila i frid lilla Gabriella!
Jimmy och Sabina ni finns i våra hjärtan! Önskar vi kunde göra något!

Varför är livet så orättvist?!! Världens bästa föräldrar som alldrig gjort något fel!
Vi tänker på er hela tiden!

Arg!!!

Faan vad arg jag blir på vissa. Så himla besviken!!
Förstår verkligen inte hur man tänker!!!!!!!

Tjejkväl med marcus:)

I dag kom Zandra och Elin hit på kvällen och grillade. Vi hade jättemysigt och det blev mkt intressanta diskussioner.. Stackars Marcus. Han grillade åt oss och funderar nog på varför han inte gjorde något annat:) Men god mat blev de så tack älskling!!! Älskar dig!!

Elin Nelly tackar så mycket för sina goda ben hon fick:) Hon hittar gärna mer smink som du tappat bort:)

Ella satt i barnstolen och lekte med en leksak i dag och plösligt så började hon att slå med den i bordet och kasta runt den:) Så himla kul att se att hon lekte med den och sen blev hon jättearg för att den inte gjorde som hon ville:) Ska försöka att lägga upp en film i morgon så att mamma och pappa som är i kroatien kan se henne:)

City gross!

I dag var vi på citygross och handlade, Passar bra att göra sådant i de här tråkiga vädret! Men det ska bli bättre snart såg jag:) Sen har vi bara sett på film, gått promenad, badat ella och tagit det lugnt! I morgon ska jag kanske träffa Elin och Zandra! Ska bli kul att snacka lite skit med tjejerna:)

En nybadad Ella:)


Bollhav..

I lördags kom emil, malin, leah, jonnie, jennifer och liam, andreas och jessica hem till oss i krokek och solade, badade och grillade. Jättegod mat och trevligt sällskap!! Bilder kommer när jag får dem från emil:)

I dag var vi och åt middag med marcus föräldrar. En jättretrevlig och rolig kväll. Det fanns ett roligt bollhav som marcus självklart knuffade i mig i men jag och marcus pappa hämnades genom att knuffa i honom med:) Tur att man har barnasinnet kvar:)











Jag kom på en grej som jag och emelie brukaed göra när vi var små så vi var tvungna att testa om de gick att göra fortfarande:) Inte lika smidigt kanske men kul i alla fall:)

Varmt!

Helt sjukt vad varmt det är. Jag älskar när de är så här varmt på dagarna men nackdelen är att när man ska sova på kvällen så är de så sjukt varmt!!

Jag har precis varit i affären och handlat färskt bröd till frukost. Det är så gott!

I går var marcus kompisar här och grillade. Det blev helgrillad fäskfile, klyftpotatis tzatsiki och grillad halomi. Grymt gott! i dag blir de mest bad oh sol och i kväll kommer Zandra hit:)

RSS 2.0