Nelly badar!

Vad varmt det är ute! Vi var påpromenad precis och innan det var jonatan och matilda här och badade. (mamma ch pappas grannar) Dom lekte med nelly som var helt galen i vattnet och så fort de hoppade i så var hon efter:) Men jag förstår henne i den här värmen! Snart ska vi in till maxi en sväng och sedan förbi hemma och hämta lite saker som vi glömde i går:)
Krokek!

I går åkt mamma och pappa iväg med husbilen koch kommer hem om ca en månad så nu bor vi i krokek. Jätteskönt att vakna och gå ut och lägga sig vid poolen:) Tils nelly märker att man är där och hoppar i poolen och sen kommer upp och skakar av sig allt vatten på en:)

I går var vi på sjöstugan och åt mat. Jag åt en vitlöksbröd till förätt och seglartoast som varmrätt. Marcus åt deras hamburgare och ett vitlöksbröd han med. Jättegod mat men lite lite.. Men supermysigt att sitta vid vattnet och kolla på alla båtar så de är värt att gå dit!Jimmy, Sabina och Garbriella vi tänker på er!! Vi hoppas verkligen på ett mirakel!

Underbara sol!

Älskar när det är sol och värme! I dag blir de först att sola lite och sen på eftermiddagen åker vi hemåt mot norrköping. Ska träffa Elin i kväll så de blir nog att gå till halvars och äta glass:) Nu ska jag gå ut och sola lite för ella har precis sommnat! hon har fått en egen lite pool också som hon tycker är jättekul att bada i. Hon skrattar hela tiden när hon badar:) ´


Tiffany!

I natt födde marcus föräldrars ena häst ett litet föl. Ett litet minishettissto som ska heta Tiffany. Hon är så sjukt söt!!! Väger typ bara sju kilo så när hon hade fölat ute och vi skulle ta in henne och fölet efter ett tag så var det bara att bära henne:) Funderar på att smuggla in henne i bilen när vi åker hem;) Hon är ju som ett litet kramdjur så hon kan ju dela säng med Nelly:)

I dag har vi legat vid poolen och pressat hela dan. Eller i alla fall de timmar ella sov för när hon var vaken blev de skuggan vilket verkligen var bra för både mig och marcus för annars hade vi sett ut som två kräftor:)

Här kommer lite bilder på sötnosen!!

Så söt!!
Älskar sommar!!!

I dag är de typ 25 grader redan och klockan är bara 9;) Älskar när det är sommar och varmt!! Vi ska strax gå och lägga oss vid poolen och sola lite. Ella håller på att somna så vi kanske får sola båda två:) Men annars har ju både jag och marcus ledigt till den 15 augusti så vi hinner nog sola i alla fall:)

Här kommer några bilder från midsommar! Skulle lagt upp fler men ja ska snart lägga in dem på datorn så får se om jag hinner i kväll!
bilder kommer!!

oj vad länge sen ed var jag skrev! Har haft en helt underbar midsommar och i dag har jag firat min födelsedag:) Ella har börjat smaka lite morotsjuce också så de har hänt mycket på ty en vecka.. Men lägger in bilder och skriver mer senare i dag, Nu vill min lilla plutt ha lite uppmärksamhet;)

Grattis Älskling!!!

Grattis på 26 årsdagen gubben!!! (skulle publicerat det i går men de blev strul med inernet då) Jag är så glad att jag har dig älskling!!!!  Vi var hos marcus föräldrar i går och marcus fick massa pengar och kläder. Vi ska ha vårt kalas ihop eftersom jag fyller den 21:e så då kommer han att få ännu mer presenter:)

Jag har önskat mig ett nytt strykjärn för vårt brann typ upp för ett par veckor sen.. Inte så kul present kanske men behövlig!! Jag har också önskat mig presentkort på Gina tricot och Hm så jag kan köpa lite nya sommarkläder:)

Idag har jag och Zandra varit hos elin och lagat mat och sett på greys anatomy. Marcus var hos en kompis emn fick åka hem gansak tidigt för ha hade ella och hon fick ont i magen tror jag och skrek jätttelänge! Stackars liten. men det blev bättre efter ett tag och nu sover hon gott så hoppas de inte är kvar i morgon bitti nät hon vaknar!! (ja min underbara lilla skrutt sover alltid hela nätterna! Fån ca 10-7!! mamma och pappa är mycket glada och utvilade om dagarna!!

Här kommer en bild på Min elin från när vi sjunger låten älskade barn i kyrkan som adam skrivit själv!!! Så fin sång! Ska lägga upp texten en dag! Och tack så mycket för de fina bilderna från ellas dop Emil!!!


Lite bilder på Valle!

Här kommer lite bilder på valle från hopptävlingen på hageby ridklubb och från ekenäs fälttävlan:)


Sorry syrran!

Fick precis sms från emelie som frågade varför inte hon var med på någon bild så här kommer kompleteringen gumman!:) (anledningen till det var att det strulade när jag skulle lägga in vissa bilder så jag lovar jag har inte glömt dig syster!!)
Ellas dop!

I söndags hade vi dop för Ella. Det var masssor med folk och ett jättetrevligt dop! Tack all familj, släkt och vännner för att ni gjorde den här dagen oförglömlig!

Det gick jättebra på opponeringen och examinatorn tyckte att vår uppsats var jättebra!! Så roligt!! Nu kan jag äntligen slappna av och ah sommarlov:)

Lite bilder från dopet!Bilder från en varm och skön måndag:)

Opponering!

Ursäkta att de inte skett någon uppdatering på länge men de har vart så mycket att styra med. Vi har bland annat döpt ella och det har varit massor med skolan! Men jag ska uppdatera och lägga in lite bilder från dopet i kväll:)

Nu är det strax dax för opponering på vår c-uppsats!! Börjag bli nervös men det ska nog gå bra.. Om vi blir godkända i dag så är de slut med skolan för den här terminen och jag tar sommarlov:) Marcus får tyvärr vänta lite till för hans semester och pappadagar börjar den 12 juni! Vi kommer att få en helt underbar sommar!!:)

RSS 2.0