Länge sen..

Det var länge sen jag skrev sist.. Var sjuk förra veckan och i helgen har vi varit hos marcus föräldrar.
Nelly har varit ute och lekt i snön hela dagarna;)  Hon älskar verkligen snö!!!
I morgon ska jag sätta mig och plugga ett par timmar om ella tänker vara snäll och sova lite under dan. Borde ha pluggat lite i helgen men det finns ju så mycket annat roligt att göra i stället!

Lite bilder på Nelly i snön och framför brasan hos marcus föräldrar!











Marcus med ella


Sovmorgon!

I går kväll somnade Ella vid tolv och vaknade inte förän halv sex i morse. Då åt hon lite och sedan somnade hon om igen och sov till klockan 9. Vi har verkligen fått världens snällaste unge!! Vanligtvis så vaknar hon vid 4 och äter och sover till halv 8 på morgonen vilket också är jätteskönt! 

Idag gick jag en långpromenad med Nelly och Ella på dan och sedan hämtade jag Marcus och så åkte vi och handlade lite. Marcus håller på att göra en god kycklingsallad nu så vi ska starx äta. Vårt nya liv med nyttig mat och träning börjar i dag:) Jag ska också börja träna på gym snart men jag kan inte välja vilket.. Nån som ha ett bra förslag? Har tränat på sol och motion förut men vill proa nåt nytt nu. Måste trimma kroppen lite till bikinisesongen;) ( Men tack vare mina bra gener så har jag redan gått ner allt från min graviditet i alla fall) Men konditionen är inte som den var innan så den ska jag och nelly träna upp. Jag har tänkt att jag ska börja springa med henne ett par dagar i veckan. Så vi får vell se om jag lyckas...:)

Ella Tackar Gammelmormor och gammelmorfar för sitt fina babygym!

Babygym och bilder från i går.

I går var vi först på långpromenad med hundarna längs strömmen och sedan åkte vi till Totte och jasmine och grillade. Sjukt god mat!!! Det var jättetrevligt och nelly var också  glad som hade tintin att trackasera:)

I dag har Malin, Emil och Leah varit här och hälsat på och snart ska vi till Adam och kakan och äta middag. Emil och Malin åker till Thailand om en vecka och jag är så avundsjuk!! Jag vill åka dit igen!!! Bästa semestern någonsin!!  Vi ska försöka åka nästa år när Ella är lite äldre:)

I dag på morgonen har Ella lekt lite på ett av sian babygym (Hon har två;)) Hon tyckte att det var jättekul och jag lyckades få ett par söta bilder:)

Nelly och Tintin


Totte grillar:)


Supergod mat!! Tack så mkt totte och jasmine!


Totte hade inget att göra:) Haha


Sötnosen var så klart med.


Mitt ena Babygym


Lilla Ella igen!



Grilla!!!

I kväll ska vi till totte och jasmine och grilla. Första grillningen i år!! Jag längtar!! Det ska bli så gott.!!

Vi ska snart träffa dem och gå runt strömmen. Deras hund tintin (nellys bästis) ska också följa med så det blir en lång promenad. Jag har packat lite fika också så jag hoppas att solen inte försvinner nu!

Igår var jag och min syster och hälsade på vår gamla ridlärare (hans negendanc) och hans fru. Han var verkligen den bästa ridläraren jag någonsin har haft! Det är så synd att han inte orkar hålla lektioner längre men jag förstår honom, han är ju 83 år nu.. De blevså glada när vi kom så vi ska snart dit igen:) Det är så kul att träffa dom och de har så mkt intressant att berätta så man kan bara sitta och lyssna hur länge som helst. (om man gillar hästar)
Både jag och min syster nästan bokstavligt växte upp i stallet så de blev lite chockade när jag kom med lilla Ella för de visste inte om att jag hade fått barn. Jag kan verkligen tacka hans för mycket. Han har alltid ställt upp för oss och han är verkligen världens underbaraste och bästa ridlärare!! Tack för allt du gjort för oss Hans!!!!


Vår!!!

Vad glad man blir när man vaknar och solen skiner in genom fönstret!! Vi har fått en massa blommor i rabatten utanför och man får verkligen vårkänslor!! Äntligen efter denna långa kalla vinter!!

I dag har jag varit på stan och först träffat jessica och hennes syster och sen blev det fika med Zandra på fräcka fröken:)
Jag köpte en klänning till mig ocg e söt röd och vit randig body från polarn och pyret till Ella. Letade också efter en pyamas med fötter på men det tycks vara omöjligt att hitta!! Någon som vet vart det finns??

Sötnosen i sin babysitter. (En sån sorts pyamas som hon har på bilden vill jag ha!!
Tack så mycket till marcus moster, tommy och alla barn i familjen för den söta pyamasen
och de andra supersöta kläderna!!


Äntligen verkar våren vara på väg!

Promenad och ny jacka

Idag var vi på en långpromenad med ella och nelly. Sen gick vi ner till stan en sväng och både jag och marcus köpte en varsin svart skinnjacka nu till våren:)

Jag såg både några gula fina blommor som såg ut som smörblommor och krokusar i dag på promenaden.

Ellas förkylning är mycket bättre i dag tack vare att hon har fått koksaltdroppar och så har vi lagt några böcker under hennes spjälsäng så att hon har legat lite högt med huvudet. I morgon ska marcus jobba och jag och ella ska till sjukhuset och göra hörseltest och sen sak vi till mormor och morfar och äta middag:)

Sötnosen i vagnen

Förkyld

Min lilla älsklin har blivit lite förkyld. Det är så synd om henne. Det är så svårt att veta vad man ska göra när de är så små men nu får hon koksaltsdroppar i alla fall och det verkar faktiskt hjälpa lite. I dag var vi på bvc och hon har vuxit massor redan. Hon vägde 3180 i dag och var 52,5 cm lång. Det är så skönt att hon växer som hon ska!

Nelly verkar tycka att det är lite mer okej nu att ella är här nu. Det blir ju faktiskt mer promenader än förr:) Och så är ju marcus hemma mera nu och då kan hon få uppmärksamheten av den som inte är med ella. Hon är så himla snäll och försiktig mot henne. Vi la ella hos henne en liten stund (satt precis bredvid och höll koll hela tiden även om de inte syns på kortet) och nelly låh helt stilla och struntade totalt i att marcus öppnade kylskåpet (vilket hon inte gör annars:)

Nej nu ska jag försöka plugga lite. Har ingen lust alls men det måste göras... Längtar till nästa kurs den verkar mkt roligare än den här!



Charlotte hennes sambo magnus och lilla amanda var och hälsade på:)


Söta nelly med Ella


Ells första bad:)

Saknar min Valle!!

Nu är det tre månader sedan jag red sist! Jag börjar bli galen!!! Längtar tills jag kan rida igen! Ska försöka nästa vecka tänkte jag! Saknar min valle så mkt. Och speciellt alla sköna skogsturer nu när det börjar bli lite vår också!
Här kommer lite bilder på min Valle.








Kalas

i dag är vi hos mamma och pappa för att fira mamma som fyller år på måndag. Både nelly och Ella är med. Nelly är jättelycklig då min pappa alltid =korv, köttbullar eller något annat gott!

I morgon kommer först min kompis Charlotte hennes kille och deras dotter amanda och häsar på. Ska bli så kul att trffa henne igen! Det var nästan ett år sen vi sågs!! Måste ändra på det nu gumman! saknar dig!!!!

Sen kommer marcus kompis anna även förbi en sväng och hälsar på så de blir en fullspäckad helg! Sen ska jag hinna med att städa, tvätta och rensa stora Garderoben. Inte ika kul men de måste göras!!

Nu ska jag försöka få en liten ella att sova!

Mera foton:)

I dag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Ska äta en god middag och ost och kex i kväll. Försöka se en film om det passar lilla Ella. Men det tror jag för hon är verkligen världens snällaste lilla bebis!:)

I går badade hon för första gången och hon tyckte att det var okej till en början men sen blev de inte roligt längre.. Men hon hann bli ren i alla fall:)

Lilla Nelly tyckte att Ella var ganska intressant till en början men nu börjar hon ta för mkt tid tycker nelly! När det är dax att amma så hämtar nelly ett gosedjur och kommer och puffar på mig med det bara för att få uppmärksamhet:) När Ella börjar gråta brukar nelly titta på oss och det ser verkligen ut som att hon undrar när den där lilla saken ska åka hem!! Men hon är så snäll och försiktig mot lilla Ella. I går var hon med marcus i vrinneviskogen på långpromenad vilket var väldigt upskattat:)

Här kommer lite mera bilder på lilla Ella.







RSS 2.0