Grattis Mormor!

I går var vu hos mormor och morfar på deras land och firade mormor som fyllde 68 år!!(  haha 25 fyllde hon enligt sig själv:) Grattis mormor!!! Vi han även gå en liten sväng till Lillsjön och apportera lite med Nelly som var lika galen som vanligt så fort hon ser vatten! På kvällen blev det middag hemma hos Emelie och Victor.

Ella min lilla skrutt sover fortfarande hela nätterna och mamma och pappa är mycket glada och utvilade. Undrar bara när det vänder.. Aldrig hoppas jag!

Grattis mormor!


Ella var finklädd


Ella och mormor och morfar i bakgrunden.Valle

Här kommer lite bilder på min fina kille från de senaste tävlingarna! Det är emelie som rider!

Kläder från Canada:)

I dag var vi i krokek och då fick vi kläder från våra kompisar i Canada:) Åh jag saknar dom så mycket! Tur att dom kommer till sverige i sommar så att vi får träffa dom snart!! Det var ju nästan ett år sedanvi träffade dom sist! Ella fick så coola kläder. Massa klänningar från Ralph Loren och lite andra kläder som var helt underbart söta!! Lägger upp bilder i morgon! Tack så jättemycket till hela familjen i Canada! Vi saknar er!!

Promenad

Ska strax ut och gå i vrinneviskogen med marcus, habib och elin. Ella, och vovvarna astor och nelly får så klart också följa med:) Sen ska jag till Hästen och i kväll ska vi grilla lite hos mamma och pappa.

Idag sov ella till klockan 8 i morse och somnade klockan 12 i går kväll så mamma och pappa är utvilade:)

Dop

I dag var prästen här och vi har planerat dopet. Det kommer att bli så fint:) Sen har vi städat vilket verkligen var behövligt eftersom marcus fixade i ordning vår garderob i går och plockade ut allt som fanns i den och som vanligt plockar han fram allt men lägger inte tillbaka de han tagit... Så typiskt killar!!!  Tur att han är bra på annat i alla fall:) Nu ska jag laga mat. Oxfile, pomme och bearnaisesås! Ska bli så gott:)

Karlskrona, spår och C-uppsats!

Det var sjukt länge sen jag skrev men min c-uppsats har tagit all tid!! Vi lämnade in den i fredags så nu hoppas jag bara att den är godkänd!!! Får reda på de den 22:e så nu är det lugnt ett litet tag framöver i alla fall..

Förra veckan träffade jag marie och håkan som har krokasmedens kenel och de hjälpte mig att lägga blodspår. Nelly klarade det riktigt bra trots att hon tyckte att hon skulle bada mitt i och tappade bort sig lite men i övrigt tyckte i alla fall marie att hon var duktig. Jag har ju själv bara lagt raka spår på ca 60-100 meter och nu var det 350 meter med både vinklar och bloduppehåll. I dag träffade jag dem igen och nelly snurrade lite i börja av spåret och funderade på vad hon skulle göra men så fort hon fick upp det blev de mycket bättre!! Hon korsade spåret mycket i början men följde det ändå och ju längre vi gick ju mer fokuserad blev hon och ju bättre gick spårningen:) Det är kul att man börjar komma igång lite med det nu inför tolar specialen! Nelly är så duktig så jag hoppas vi kan var med och ställa upp på workingtest och utställning i alla fall! Och marie (passe och tessie) nu funkar apporteringen jättebra också:) hon kommer direkt tillmig, sätter sig fot och väntar tills jag säger åt henne att släppa så hoppas de håller i sig:)

I fredags var jag i karlskrona och hälsade på min bror som gör lumpen där. Vi åkte stridsbåt och det var verkligen kul!! Det är så sjukt fint i skärgården där. det var långt att åka men jag hade ju sällskap av både morfar. farmor farfar och emelie så det var kul. Mammaoch pappa var redan där. De tog husbilen redan på torsdagen och hom hem i söndags. så skönt att ha husbil! Man har ju med sig allt man behöver:)

Nej nu blir de nog snart tråkigt att läsa så jag lägger upp lite bilder från evckan som varit:)

Ella och Nelly myser i soffan:)


Nelly har precis klarat spåret och vill inte släppa sin fångst:)


Mitt allt


Haha adam har bytt blöja för första gången:)


Hela familen:) Älskar er alla så otroligt mycket!!


Jag och lilla martin i stridsbåten


Karlskrona skärgård


Min älskade Ella!


pernilla och jag testade hennes systemkamera vid strömmen:)


sötaste vovven:)


jag
                  

Nelly och jag

Fälttävlan

Den här veckan har ägnats åt typ bara plugg så jag har inet så mycket roligt att berätta.. C-uppsatsen ska vaar inlämnad nästa fredag så från och med då kommer jag att vara ledig och slippa tänka så mkt mera på den:) Längtar!!

I måndags hann vi i alla fall att åka till ekenäs och kolla när emleie tränade fälttävlan. Vad sugen jag blev! Nästa gång ska jag åka så jag hoppas de blir riktigt snart:) Han var så duktig min lilla polle! Han bara flög över alla hinder och älskar
verkligen fälttävlan:)

Lite bilder på de marcus köpte åt Ella på Mallorca:
Sötaste morgonrocken


så söt klänning!


köpte tre olika pyamaser också:) denna på bilden, en likadan men som det stod i love mummy på och ännu en vanlig rosa:)
pappa marcus och ella följde också med
Nelly hoppade alla hinder som hästarna hoppade och hade superkul:)


plugg..

idag har jag bara pluggat hela dan. Och i kväll och i morgon blir det samma sak. C-uppsatsen ska var inlämnade den 15:e maj och jag har typ 5 sidor att skriva.. Hinner nog med det om jag siter hela dagen i morgon och i kväll..

idag skulle jag ha börjat spela fotboll men marcus jobbar sent och är inte hemma förän sju och jag måste plugga så de får bli nästa veckai stället!

Marcus hade köpt jättesöta kläder till ella på Mallorca:) Ska kanske söka jobb på skandiabanken så man kan få följa med nästa gånag:) haha nej bank är inget för mig:)

Lägger upp bilder från när emelie var ch tränade fältävlan i går och på ellas kläder hon fick senare! Dags att plugga!

RSS 2.0