Stall och Apportering

Nu blir det en sväng till stallet med Elin och sen apporetring med Nelly vid sjön. Ella ska vara hos sin moster Emelie som hon tycker är världens bästa moster!! Elin kommer strax så ska ge Ella lite mat först. Se hur det slutar.. igår slutade det så här...:)




Sötaste

Ella har börjat att räcka ut tungan hela tiden nu. Hon är så söt!!! Är hundvakt åt lilla tottis för Zandra är i solan. I eftermiddag kommer Elin så ska vi först en sväng till Maxi och köpa lite smink på Mist och sen blir de en säng till stallet. Ska förbi älgsjön också och träna vattenaportering med Nelly innan de blir för kallt!




Vänner

Vad skulle man göra utan sina underbara vänner? Jag är så glad att jag har er! Ni är underbara och betyder så mycket för mig! 



Lasagne

Har precis varit ute på en 1,5 timmas promenad. Jätteskönt!! Stannade vid en lekpark och tränade lite med Nelly och tränade lie lydnad på en gräsmatta en bit längre bort. Hon var så duktig! Ska försöka lägga upp de på bloggen så du ser marie hur hon är när hon inte löper:) Nu blir det lasagne och Idol!

Stan med Zandra

Kom precis hem ifrån en sväng på stan med Zandra. Vi shoppade lite och sen gick vi och åt sallad på kupolen. Var sådär faktikt.. Paus är MYCKET bättre men trevligt hade vi i alla fall. I morgon ska jag till Valle på förmiddagen och sen ska jag träffa Zandra klockan ett och plugga ett par timmar och sen ska jag följa med ut till hennes polle. Ska bli kul att se hur han har förändrats sen sist:)  På onsdag ska jag träffa en gammal kompis och hennes söta lilla bebis:) Ska bli jättekul att träffa henne de var alldeles för länge sen!! På torsdag ska jag till öppna förskolan för första gången så de ska bli intressant att se vad Ella tycker om det! Sen i helgen ska vi nog åka och hälsa på marcus mamma och pappa och kolla på deras nya ridbana! Den kommer att bli så snygg!!! Ja en ganska fullspäckad vecka som sagt vad.. Ska försöka hina plugga lite också men de är ju så tråkigt!!!!!!!!!!!!!

Ella vill inte sova!

Ella somnade klockan 10 i kväll. Hon var inte alls trött innan så direkt när man la hennne i sängen eller försökte få henne att somna blev hon jättearg eftersom hon inte alls tyckte att de var dags att sova. Den lilla busen! Men nu sover hon i alla fall gott så mamma och pappa hoppas på sovmorgon:) Nu kom Nelly med sitt koppel så antar att hon vill gå ut:) Kommer alldrig kunna hitta en likadan hund som henne!! Känns som om hon förstår vartenda ord man säger.. Nej nu blir de promenad:)


30års fest!

I kväll ska vi på 30årsfest hos Totte som håller på att bli gammal:) Haha vilken ångest han har:) De kommer massor av folk så de kommer nog bli jättekul! Får se om de blir utgång sen eller om de blir att vara kvar på festen. Ella ska vara hos mormor och morfar i kväll så henne går de verkligen ingen nöd på. Hon blir så bortskämd både där och hos farmor och farfar:)

Ska försöka uppdatera lite om vad som hänt i veckan i morgon, nu ska jag laga mat till Ella!

Haha de ska börjas i tid:)


Tror att Nelly anser att det är dags för mat:)

7 månader!!!

I dag fyller min lilla skrutt 7 månader. Otroligt så fort det går! Av mormor och morfar fick Ella en fin overall och ett par jättesöta hello kitty jeans. Tack snälla mormor och morfat!! Av oss fick hon en ny bilbarnstol. Så bortskämd hon är redan min lilla busunge:)

Vi fick skicka in vår bärbara dator på lagning för att den bara dog helt plötsligt.. Nu hr vi äntligen fått tillbaka den:) Så skönt att kunna sitta i soffan eller sängen och plugga igen!

Snart ska jag och Elin till stallet. I dag blir det nog ett riktigt dressyrpass på banan så kommer vara helt slut när jag kommer hem:)

Här är hon bara bara en månad gammal... Så liten!!!
 

Bada

Nu ska vi strax åka och handla marchaller som vi glömde i går så klart:( har varit i lokalen och ordnat lite inför kräftskivan och snart ska jg börja baka paj och göra sallad. Brottom brottom!!

Ella hann med ett bad i handfatet i morse också:) Så söt!


Kladdkaka

I dag var vi först en snabbis på ikea och handlade ett skåp som vi ska ha i badrummet och sen åkte vi och handlade all mat till i morgon. Sen kom jessica förbi och hjälpte mig att baka kladdkakor tills i morgon! Det gick så där.. haha först spillde jag vit choklad på jessica och sen tappade jessica ett ägg på golvet:) Sen lyfte hon upp elvispen ur smeten utan att stänga av den vilket resulterade i kladdkakssmet i hela kökek:) Och slutligen skulle hon kolla på något vid kaklet i köket och slog i huvudet i ett överskåp:) Min Jessica är med andra ord precis som hon alltid varit!! Men det är därför jag älskar dig gumman!:) Så de blev ingen tråkig kväll i alla fall! Ella sover och vi har precis badat och ska strax äta god mat, mysa och se en film. Entrcot, klyftpotatis och bearnaisesås!! Ska bli gott!

Lite bilder från Veckan:

Min finaste


Ella och jag. Jag är brunett nu föresten om någon undrar:)







Vi var på promenad och mötte morfar utanför brandstationen och han visade oss runt där inne! Jättetrevligt och intressant!


Härlig skogstur!



Bus med pappa på balkongen




Förbereda

I dag ska vi förbereda allt till kräftskivan vi ska ha! Ska först till stallet en sväng strax med Elin och sen blir de att åka och handla allt.

Var precis ute med nelly. Vad kallt det var! Blir att klä på sig tjocka jackan nu..

Sjuk!

Ush hatar att vara sjuk! I morse mådde jag bar men nu har jag fått feber och skit! Längtar tills marcus kommer hem så jag kan gå och lägga mig. Ella däremot mår utmärkt och skrattar och är jättglad. Den lilla busungen som i alla fall sov till åtta i morse. Mamma är mycket glad och tacksam!:) 

Var precis ute på en promenad men Nelly och Ellla eftersom trots att man är sjuk så måste lilla vovven rastas. Blev ingen jättelång promenad men vi gick till fotbollsplanen så Nelly kunde leka lite med sin boll så nu är hon glad också:)

Ska försöka göra något att äta men har ingen direkt matlust och orka laga mat till bara sig själv.. Ska bli skönt när ella äter vanlig mat för då måste man laga mat! Nu tar man typ en macka eller flingor bara och hur nyttigt är det i längden? Kanske om man gillar grovt mörkt bröd men det gör inte jag! Rostat är godast:) Och mest onyttigt..

Den här veckan ska jag och Elin komma igång med träningen så hoppas jag är frisk i morgon så vi kan träna lite. Onsdag och torsdag blir det stallet och i helgen är de ju kräftskiva:) Nej nu bara svamlar jag.. ha en bra dag allihopa:)
 
Går vist inte att ladda upp bilder nu så de får bli lite bilder på en glad skitunge lite senare!


Tack!

Tack världens underbaraste syster för att du alltid ställer upp när det är något. Spelar ingen roll om det bara är en liten sak man behöver hjälp med eller något annat. Hon finns alltid där! Jag kommer alltid finnas där för dig med gumman! Älskar dig!


Träning, träning..

i går blev det träning med både hund och häst! Först var vi ute på fältet vid stallet och tränade lite med hästarna. så himla roligt att Elin har hittat en häst att rida så vi kan rida ihop:)

Sen blev det den sväng till en sjö för att träna lite apportering med Nelly. Vatten apporteringen är svåratst att träna! På land fungerar det jättebra liksom söket men i vattnet är hon så himla ivrig!! Hon sticker gära lite innan man sagt apport och tar gärna ett varv innan hon kommer in med den. Men i går gick det riktigt bra faktiskt trots att hon var jätteivrig! På slutet fick jag tre klockrena inlevereringar så så slutade jag. När de gick som bäst:) De kom förbi en hel familj och tittade på och frågade massor av frågor så de var kul att få lite publik och ett bra störningsmoment..  Ska åka dit igen på söndag och träna:)

,g  nohg iguk  jvh.v.jk-_P  hälsning från Ella!:)

Ullared

I tisdags var vi på ullared. Köpte en hel del bra grejer till ella och till hemmet. till mig själv hittade jag inget alls förutom lite smycken och underkläder. Marcus köpte bara ett par mysbyxor. Men Valle fick en hel del nya grejer liksom Nelly och Ella:)

Ella ålar sig fortfarande framåt som en liten larv men i dag så stod hon i alla fall upp i krypställning men för min del får hon gärna vänta ett tag med att krypa:) Vi har köpt en massa skyddsgrejer till dörrar, lådor och kontakter som vi ska montera i helgen!

Snart kommer Elin hit så vi ska laga pannkakor:) Så gott!! Jag och Elin brukar göra det för marcus blir alldrig mätt på pannakor!




Nytt utseende!

Nu har jag (eller rättare sagt Marcus) ändrat utseendet på bloggen. Vad tycker ni? Jag är nöjd i alla fall:) Lite nyare foton på och så:)

Glad badbebis:)

Lösenord


En helg på landet

I helgen har vi varit hos marcus mamma och pappa. Vi( och marcus brorsa) har ju ett eget sommarhus på deras gård som vi brukar sova i när vi är där:) Jättemysigt är det. Tre rum och kök så de är gott om plats. Det är verkligen skönt att komma ut på landet i bland. Det skönaste är faktiskt att de inte finns någon täckning på mobilerna! Vi har myst med hästarna, tränat med Nelly, ätit gott, spelat spel och bara tagit det lugnt.

På tisdag blir det ullared så då ska vi shoppa lite prylar till hemmet och till Ella hoppas jag. De blir Marcus och Tjejerna:) Jag, marcus, zandra, elin och kanske emelie om hon får ledigt:)

Sitta på bilen är kul!


Plocka löv och leka i brevlådan:)

RSS 2.0