Ska snart börja blogga igen:-)

HAR VARIT LITE MYCKET ATT GÖRA ETT TAG MEN SKA SNART TA TAG I BLOGGANDET:-) HAR SATT ELLA I GÖRSTA HAND OCH SEN SKOLA VALLE OCH NELLY SÅ BLOGGEN HAR FÅTT VILA ETT TAG.. MEN NÄSTA VECKA SKA KAGJAG BÖRJA IGEN:-) JAG LOVAR!!!

Vad hände..

med vädret??? Vi som skulle åka till djurparken i dag. Vi får ta de senare i veckan om de blir bättre väder i stället! Mamma pappa och min lillebror ska till ikea i dag så jag tror att vi följer med dom. Vi behöver ändå lite grejer därifrån. Plus att man ALLTID har med sig lite annat än det man skulle köpa hem också:-)

Ska försöka att lägga in lite bilder senare i kväll om marcus kan ordna så vi får dom till den här datorn! Vi har lånat en mini PC av adam tills våra är lagade! Sjukt att båda ska gå sönder samtidigt.. Den bärbara går inte att ladda och cår NYA dator fungerar inte internet helt plötsligt.. Hoppas vi får ordning på det snart!!!

Solig påskhelg!

Vilket underbart väder det har varit i påsk!! I fredags var vi i ödeshög hos marcus kusiner och op kv´ällen kom adam och kakan förbi och åt mat och kollade på solsidan! Jättetrevligt.

I lördags började jag morgonen med en lång skön ridtur i skogen vilket både jag och valle uppskattade! Sen träffade vi släkten och åt en massa god påskmat och hade trevligt. Vi åkte hem vid åtta på kvällen för ella fick lite feber och i morse fick vi reda på varför! Ellas första tand hade tittat fram;-)

I dag var febern borta och hon verkar må bra förutom att hon gnuggar sig i munnen eftersom de fortfarande verkar verka lite i tanden.. Runt lunch gick vi én långpromenad längs strömmen och matade ankor! Nelly passade också på att ta sitt första bad för i år! Hon var så lycklig efetråt och bara sprang runt runt som en galning i flera minuter;-)

Vi har varit ute i sandlådan i dag och lekt och ella smakade sand för första gången.. Inte så gott tyckte hon!! Nu blir det lite lek här inne och sen ett bad för ella och när ella har somnat ska jag och marcus bara ta det lugnt. Se lite film och mysa!

I morgon blir det premiär för djurparken;-)

RSS 2.0