Solig påskhelg!

Vilket underbart väder det har varit i påsk!! I fredags var vi i ödeshög hos marcus kusiner och op kv´ällen kom adam och kakan förbi och åt mat och kollade på solsidan! Jättetrevligt.

I lördags började jag morgonen med en lång skön ridtur i skogen vilket både jag och valle uppskattade! Sen träffade vi släkten och åt en massa god påskmat och hade trevligt. Vi åkte hem vid åtta på kvällen för ella fick lite feber och i morse fick vi reda på varför! Ellas första tand hade tittat fram;-)

I dag var febern borta och hon verkar må bra förutom att hon gnuggar sig i munnen eftersom de fortfarande verkar verka lite i tanden.. Runt lunch gick vi én långpromenad längs strömmen och matade ankor! Nelly passade också på att ta sitt första bad för i år! Hon var så lycklig efetråt och bara sprang runt runt som en galning i flera minuter;-)

Vi har varit ute i sandlådan i dag och lekt och ella smakade sand för första gången.. Inte så gott tyckte hon!! Nu blir det lite lek här inne och sen ett bad för ella och när ella har somnat ska jag och marcus bara ta det lugnt. Se lite film och mysa!

I morgon blir det premiär för djurparken;-)

Kommentarer
Postat av: Marcus moster

Tandvärk är inte kul! Det var skojigt att ha er här på långfredagen...

2010-04-05 @ 10:29:26
Postat av: Emelie

Åh mosters tjej börjar bli en stor tjej :)

2010-04-05 @ 11:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0