De tar på en att vara småbarnsförälder:-)

Haha man är verkligen trött jämt! Och då är vi ändå två som hjälps åt. Ok lite beror nog på graviditeten med men inte i marcus fall:-) Vi satt och kollade på grejer på datorn i går kväll och marcus sa till mig att de kanske är dags att gå och lägga sig för vi skulle ju upp tidigt i dag eftersom det är dais för ella som gäller nu. Klockan är säkert över tolv sa han och jag höll med tills vi tittade på klockan... Kvart över 9 var den:-) Och vi var helt slut!!

Måste bara säga att Marcus är så DUKTIG!!! Han har slutat att dricka cola som han verkligen var beroene av! ( drack typ 2 liter om dan ett tag) Och då menar jag verkligen beroende!!!! Men nu har han inte druckit cola på 2,5 vecka så hoppas verkligen att han lyckas hålla det:-) Han har gått ner nästan 3 kilo på den korta tiden så snacka om att cola inehåller MYCKET socker...

Nu blir det mys framför tv:n och i morgon bitti är det tollarträff i kolmården med alla douglas kullsyskon! Ska bli jättekul att träffa alla!:-)

Busvovvarna och ett stökigt vardagsrum a la ella:-)

Sjukstuga..

Uch hatar att vara sjuk! Ella var jättegnällig i natt och i dag för hon har haft feber stackarn;-( Och nu på efetriddagen så har jag också fått feber. Kul!! Eller inte!! Hoppas bara de blir bättre till på tisdag då de är dax för ellas inskolning på dagis. Jag tror hon kommer tycka att det är jättekul det är nog mest mamma som är orolig att hon inte ska trivas, eller äta ordentligt, Och håller dom verkligen koll på min lilla prinsessa? Vi har varit på dagiset och hälsat på och det är ett jättebra dagis men som mamma är man vell alltid orolig:-) Nu blir det att kura ner sig i soffan med älsklingen (och hundarna antar jag) och se en film:-)

Förstå att vi snart kommer att vara 4 i våran lilla familj:-)<3 (eller sex om man räknar med vovvarna)


Magen i vecka 22!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 

Djurparken en regnig dag..

I går bestämde vi oss för att åka till djurparken för det var lindas enda lediga dag, men fy vad det regnade. Vi var på djurparken i ca 3 timmar men sen gav vi upp för det regnade för mkt och man var helt dyngsur;-(  Vi åkte safariparken innan vi åkte hemåt och ella var helt exalterad av alla djur. Hon var så söt bara skrek och pekade på alla djur och ropade vovve till de mesta sötnosen. Så de blir djurparken snart igen så fort de blir lite bättre väder!

På vägen hem åkte vi förbi marcus mormor och morfar och fikade och marcus hjäöpte dom med datorn. Det var jättetrevligt och ella blev jättelycklig när hon såg att det fanns jättegoda smultron där. De godaste ho äti i sommar hälsar hon:-)

På kvällen blev det först städning och sen kom linda, pontus och oliver föbi och kollade på film så de blev ett trevligt slut på en trevlig men regnig dag!

Ella står och dansar till astrid lindgrens barnmusik just nu men vi ska snart gå ut en sväng till sandlådan. Skulle vilja åka till ikea också i dag men vet inte om marcus orkar för han mådde dåligt i morse så vi avvaktar och ser hur dagen blir..

RSS 2.0