Grattis Syster!

I dag fyller Emelie år! Grattis kära syster! Älskar dig gumman!!



Tove jag och emelie på midsommar!


Fint väder!

Gud vilket fint väder det är ute i dag!! Kom precis in från en mysig promenad med Ella och Nelly. Snart kommer marcus hem så hoppas de fortfarande är soligt ute då så kanske man kan få med sig honom ut en sväng:)




BVC

Vill bara börja med att tacka alla för de fina presenterna ella fick i går. Först var vi på busfabriken Jag ella adam och emelie och sen kom även marcus mamma och pappa dit och firade ella! På eftermiddagen gick vi och fika de med Jennifer och liam och efter mammas jobb kom hon och åt mat och fikade (pappa var på konferans). Senare på kvällen på kvällen kom adam och kakan och elin och zandra hit och firade ella. Så en fullspäckad födelsedag och på lördag är det kalas som gäller:)

I morse var vi på bvc och ella väger nu 9 kilo och är 76 cm lång. Dom tyckte att hon var väldigt pratglad och en mycket framåt tjej som verkade må jättebra:) Min lilla skrutt hon är så duktig!

Jag må hon leva!!!

I dag fyller vår lilla skrutt 1 år!! Stort grattis till Ella! Hon har verkligen ändrat våra totalt! Visst är man trött med många sömnlösa nätter och sådant men inget går upp mot när hon vaknar på morgonen och man baar ser ett stort leende på läpparna eller när hon busar! Trodde inte att man kunde älska någon så otroligt mycket och nu är hon redan ett år. Det har gått så otroligt fort men Ella är verkligen det bästa som någonsin hänt oss! Stort grattis vår lilla princessa!!!

Här var hon bara några timmar gammal!

Snökaos!!!

Herregud ilket snökaos det är!! Tur att vi ställde in resan till göteborg.. Vi får åka nån dag när de blir lite varmare sen så man kan passa på och gå på liseberg! I går åkte vi ut till mamma och pappa i stället och åt god mat, spelade spel och bara tog det lugnt.

I dag var jag i stallet nyss och alla hästar ville gå in så vi tog in dem redan nu klockan tolv. Och då är de dåligt väder om de vill gå in!!! Nu ska vi snart äta lite mat här hos mamma och pappa och sen ska vi åka hemåt för johan, sandy och lilla angelica kommer hem till oss i kväll.

Satt nyss och kollade igenom bilderna från där jag och jessica var i canada. Åh vilka minnen!! En helt oförglömlig resa med en av mina allra bästaste vänner;) Så glad att du bor i norrköping nu! Och någon gång ska vi tillbaka! Även om de blir om 10 år med familjerna men tillbaka de ska vi!!!:)


Grattis min lilla skrutt!

I dag har Ella namsdag! Vi skulle ju åkt till göteborg men eftersom vädret är så dåligt så kanske vi måste ställa in.. Ska till skolan nu men får se hur vi gör när jag kommer hem från skolan vid 12...

Tisdag

I dag började våran morgon klockan kvart över sju.. Ingen sovmorgon här inte! Ska strax äta lite frukost och sen ta med Ella och Nelly ut på en promenad i snön som alldrig tycks försvinna! De är mysigt med snö men nu vill jag ha vår! Ska träffa Zandra på stan vid tolv och fika och planera lite inför göteborg i helgen. Det är första gången som vi lämnar bort ella en hel helg men det ska nog gå bra;)

Nu är det bara 6 dagar kvar till ella fyller ett år. Så sjukt fort det går!!



Studentfoto!

Här är en bra kandidat till ellas studentfoto;)



nu sk vi bege oss ut på en promenad i vrinenviskogen med Zandra och hennes lilla vovve totte!


Alla hjärtans dag

Vi började vår alla hjärtans dag i morse hos marcus mamma och pappa. Marcus mamma hade skadat ryggen så jag hjälpte marcus pappa med hästarna på morgonen. Kanske låter som en tråkig start på dagen men inte för mig! Finns inget mysigare än att vara i stallet på morgonen och höra hästarna mumsa på sitt hö och borsta dem och så:)

Sen åkte vi hem till Kakan som har fyllt år och firade henne. Vi fick jättegod kladdkaka och trevligt sällskap!

Efter det åkte vi hem till mamma och pappa där vi blev bjudna på mat och våfflor:) MUMS!! Blev en sväng till valle också. Red lite dressyr i ridhuset och han kändes jättefin!

Nu är vi hemma och våran lilla älskling har somnat så vi ska strax äta en god middag och sen blir det att kura ner sig i soffan och mysa till en bra film. Ett perfekt slut på en underbar alla hjärtans dag!

Fick dessa underbara blommor av min älskling i dag! Tack!" Älskar dig och ella så otroligt mycket! Ni är mitt allt!!!



Dags för update;)

I dag har jag varit på stan med Zandra och shoppat lite. Blev en snygg höstjacka och underkläder till mig och ett par rosa jeansleggins, en i love dad tröja, strumpor, haklapp och flecetröja till ella. Ska försöka lägga upp bilder i morgon! Sen var jag och fikade hos mormor och morfar. Semla!! Så himla gott och trevligt sällskap!

Mamma och pappa ligger hemma och är sjuka stackarna. Krya på er!!!

Vi var hos mamma oxh pappa i fredags och ella badade i deras tvättstuga i en pool som pappa köpt till henne:)





Och så har ella kommit på att det är kul att leka tittut:) Typ 100 gånger om dan:)



Busfabriken!

I dag skulle jag åkte med valle till tandläkaren men fick ställa in det för de är så sjukt mycket snö på småvägarna och de har inte hunnit ploga allt och jag vill inte köra fast med transporten! Ringde i morse och skulle ändra tioden och de hade egentligen fullt i morgonmen bara för att valle inte mår riktigt bra och det är lite akut så fick vi en tid i morgon klockan 9. Så i morgon måste jag gå upp kl 6... Jippi.. Eller inte!! Men bara valle blir bra så är de värt de!

I dag är marcus pappaledig som alla andra torsdagar och fredagar under året så i dag blir det en sväng till busfabriken på förmiddagen och sen får vi se vad vi hittar på:)


Äta själv

Vi gick upp klockan sju i morse för då tyckte ella  att det var dags. De tyckte inte mamma! Men bara att gå upp. Ella har kommit på att det är roligare att äta själv än om mamma matar så i morse såg det ut så här:)







Marcus gjorde i ordning två av bilderna jag tog på nelly! Den ena är lite suddig men lite bättre lyckades han fixa den;)





Snart kommer Jennifer och liam hit så vi får se vad vi hittar på i dag!

RSS 2.0