Dags att berätta...

Ok kanske dags att berätta på bloggen nu för de går inte direkt att dölja längre:-)
Ella ska få en lillasyster den 7:e december! Känns så underbart roligt och vi är så lyckliga!

Snart har vi två fina prinsessor hos oss;-)

Underbar kväll med underbara vänner!

I går blev jag bjuden på tapas på maneza. Tack alla underbara vänner och syster för en jättetrevlig kväll! Vi drack en massa goda drinkar pratade och hade supertrevligt:-) (Jag drack alkoholfritt men de var lika goda ändå!) Tack för en underbar födelsedag!

Tack för alla presenter!

Tack snälla släkten för alla fina presenter jag fick i dag. Fyller egentligen år på måndag och marcus fyllde år den 9:e så vi firade oss tilsammans i dag! Vi fick en GPS (vilket vi behöver med vårt lokalsinne), massa fina kläder, pengar, handukar, kastruller (en extra stor) och en massa annat fint:-) Tack igen allihopa!!

Ridtjej?

Hm tur att farmor och farfar håller Ella med hästar för jag kan garantera att det blir en ridtjej! Hon asgarvar så fort hon sitter på hästen till det att hon går ner:) Ellas egna lilla häst heter nicky men hon ska ridas in nästa sommar så än så länge rider Ella på nickys mamma Gina!
Mysig vecka ute på landet.

Vi är hos marcus föräldrar sen i söndags och ska vara här till nu på söndag. Linda pontus och oliver var här deån söndag till onsdag och det var jättetrevligt! Vi har grillat, fiskat, ridit och massor av annat:)

Tack till alla som kom och firade min älskling i går på hans födelsedag!! Ska lägga in foton så fort jag hittar sladden till kameran..

Nu ska vi äta något gott och sen blir det ett bubbelbad och jag försöker övertala marcus att färga mitt hår.. hmm får se hur de går...

Grill hos mamma och pappa!

Är hemma hos mamma och pappa och väntar på att maten ska bli klar. Det blir grillat. Jag älskar grillat skulle kunna grilla varje dag! I dag har jag tvättat lite i tvättstugan för vi hade så sjukt mycket tvätt och de som inte blev klart tog jag med ut till mamma och pappa:) Hoppas vi ittar en fin lgh vi vill ha snart och hoppas att badrummet är tillräckligt stort för en tvättmaskin!! Nu ska vi natta vår lilla prinsessa!

Haha pappa ringde när han var på väg hem från jobbe och sa att han skulle bli lite sen för han skulle handla några småsaker, Gissa vad? Ett varsitt stort märgben till Nelly och doglas och ett stort lekbord som man kan ha sand och vatten i. Och en vattenkvarn med en massa sand och vatten leksaker. Ella har lekt med den i flera timmar och jag kan säga att det blev ett bad sen för hennes del och en tvätt för kläderna som inte var rena någonstans:) Tack snälla morfar säger Ella!! Ska visa bilder på leksaker senare!

Bus i parken!

I dag var vi i parken och lekte i förmiddags. Pontus och Oliver kom förbi så de har busat hela dagen! på eftermiddagen när marcus kom hem har han ochpontus spelat basket med barnen och hundarna. Jag har alltid sagt att jag har världens mest bollgalna hund när jag pratar om nelly men jag får nog ta tillbaka det.. Douglas är ännu mer bolltokig! Nu ligger båda hundarna helt utslagna i soffan efter basketmatchen och bus i parken:)

Nu är douglas anmäld till tollarspecialen. Han ska vara med på utställningen. Nelly har jag fortfarande ett par dagar till på mig att fundera på.. Löper hon snart så kan vi inte vara med alls men jag ska nog anmäla henne i alla fall för säkerhets skull. Men det blir nog bara utställning och lydnadsklass1.. Får se hur de blir med workingtestet men jag har ju som sagt ett par dagar att fundera..

RSS 2.0