Skit internet!!

Nu har internet funkat på två dagar igen! I onsdags fyllde välrldens bästa mormor år! Jättestort grattis till dig!!

i torsdags var linda pontus och oliver här och vi hade en jättetrevlig kväll med god mat och en massa skratt:) Fredagen tillbringade vi i finspång på finspångs marknad och sjävklart köpte jag alldeles för många godis remmar.. Det fanns ju så mycket goda smaker ju:) I kväll blir det 30 årsfest för johan. Kommer att bli jättetrevligt:)

Ella och oliver leker tittut vid våran vagn och är supersöta:)

Tråkiga tråkiga väder!!

Uch jag hatar när det regnar och blåser! Vart tog sommarvärmen vägen? I lördags var det ju underbart väder! Marcus tog ett jättefint kort på nelly under kvällen:) Hon är så duktig på att uppfostra dogge:)Nej nu ska jag till mormor och morfar och äta födelsedags frukost:) Mormor fyller år men hon sak få ett eget inlägg sen!

Vår nya familjemedlem Douglas! "Dogge"

Ja det var marcus som fick välja namn om ni undrar:)
Riva häck i regnet...

I går var vi hos linda pontus och oliver och åt tacos och hade en jättetrevlig kväll! Tack snälla för den goda maten:-)

Nu är vi hos mamma och pappa och hjälper dom att riva dersas stora häck och kör bort den till returpiunkten. Trevligt väder blev det tyvärr inte!! Nu ska vi äta lite och i kväll får vi se vad vi hittar på.. Kanske blir en mysig hemmkväll bara:-)

Nya underbara vänner!

Jag träffade två mammor och deras barn på öppna förskolan förra veckan och vi har umgåtts alla tre med barnen hela veckan! Det känns så skönt att äntligen ha hittat några bra mammakompisar! Älskar fortfarande mina andra vänner med men det är skönt att ha lite mammor och barn att umgås med. Vi har spenderat dagarna med shopping, promenader och en massa lek för barnen. De kommer jättebra överens och det märks att d tycker om varandra;-) Oliver är lika gammal som ella och saga är åtta månader. I morgon blir det korvgrillning och lek i vrinnviskogen på förmiddagen och på kvällen ska vi hem till linda, oliver och pontus för att äta tacos och umgås. Kommer bli en jättetrevlig dag!!

Jag var i stallet och skulle rida lektion i dag men jag fick sluta efter bara en liten stund för han hade en sån hosta:-( Tror de bara är slemhosta så ska ringa veterinären i morgon så han får slemlösande.
Jag är lite orolig för nelly också för jag tycker att hon börjat verka andfådd av inget alls sista vekan.. Ok när vi hade spelat fotboll och nelly promt skulle vara med i nästan en timme då förstår jag att honär andfådd. Men inte att hon ska bli det efter bara en halvtimmes promenad... Jag vet att de är varmare och de kan ju vara det men larvig som jag är så har jag i alla fall pratat med veterinären och jag skulle återkomma nästa vecka om hon fortfarande var likadan. Så hoppas hon mår bättre snart!!!

Nu blir det lyxfällan och något att äta. God natt!

Flytt och Sörsjön!

I dag började vi morgonen med att åka hem till adam och kakan och hjälpa dem att flytta. Dera snya lägenhet är jättefin så de kommer nog att trivas jättebra! Och de bästa av allt bara EN trappa!!! I den förra var det tre jättelånga spiraltrappor som man är helt slut efter att ha gått uppför så bra jobbat alla grabbar som fick springa en massa varv i dessa trappor med alla tunga möbler! När flytten var avklarad gick vi allihopa och åt pizza;-) Mýcket gott! Tack snälla adam för pizzan:)

Sen åkte vi ut till sörsjön där mamma och pappa var med sina kompisar och deras husbil. Vi hade en jätttrevlig dag där och kom hem nu!Nelly och ella får samanfatta dagen i sörsjön.

Ella positivt
Mormor och morfar var där!
Jag fick en bulle!
Jag samlade massa kottar och pinnar!
Morfars keps var väldigt rolig!
Leka i lekparken med mormor och morfar var toppenkul!

Negativt
Jag fick varken dra nelly eller den andra hunden i öronen!
Jag glömde ta fram händerna när jag ramlade och landade med huvudet först.. men som tur var gjorde det inte ont:)
Jag fick inte bada med nelly i vattnet eller äta på hennes pinnar

Nelly positivt
Min kompis Zorro var där
Jag fik bada massor och hämta massor av pinnar och zorro ville inte simma så jag tog hans också:)
Jag lyckades tigga till mig en liten bit bulle av lasse!
Jag har busat hela dagen och somnade jätteskönt i bilen på vägen hem. Jag tittade på marcus med min snällaste blick när han satte in mig där bak i bilen så i dag fick jag sitta inne i bilen när vi åkte hem:)

Negativt
Jag fick bara EN liten bit bulle!

Sammanfattningsvis var både ella och nelly mycket glada över den trevliga eftermiddagen/kvällen i sörsjön! Nu ska jag och marcus äta lite och sen blir det lördagsmys framför tv:n!

RSS 2.0