Fredagsmys!!

I kväll är det fredagsmys på hög nivå:-) Vi har ätit revbenspjäll med pomme, baugetter och en massa annat gott hemma hos jessica, matte och saga! Nu kollar vi på idol och ska snart ta fram något roligt spel att spela nu när barnen sover:-)

Ella pratar massor nu och härmar nästan allt man säger. Hon är så söt lilla hjärtat! Nu åter till idol:-)

Grattis fina Jessica!!

I dag fyller jessica 22 år! Grattis gumman!!!!! Eftersom vi bor grannar passade vi på att fira det med scones till frukost och sen åkte vi till mediamarkt för att framkalla lite bilder och sen handlade vi på citygross. Passade även på att hälsa på matthias Jessicas sambo och marcus syssling på jobbet:-) Snart blir det en långpromenix med vovvarna i vrinneviskogen och sen blir det finmiddag hos jessica och matte. En riktigt trevlig dag med andra ord:-)

Jag och jessica:-)

Djurparken

Tänkte visa lite bilder på busungen från när vi var i djurparken förra helgen!

Haha sötaste bilden:-)Födelsedagspresent

I dag har jag och jennifer suttit och styrt en hel massa med våra planer:-) Känns som att man är på gång nu och oj vad roligt det kommer att bli!! Vi var iväg och handlade förut och då hittade jag de perfekta presenterna till min lilla kusin Saga som fyller 1 år i helgen. Får visa det när hon har fått dem:-)

Nu Väntar jag spänt på nästa avsnitt av desparate som jessica snart kommer ner och ser tilsammans med mig! Marcus ska till mattias och se fotboll. Så perfekt att bo grannar:-)


Mycket har hänt:-)

Länge sen man skrev men nu ska jag försöka ta tag i det här. Vi har haft så otroligt mkt att göra och underbara människor att umgås med så kan ju skriva lite kort om vad vi har gjort:-)

Taket i badrummet är sänk och nu sitter det fina inbyggda spottar där:-) Vi har bestämt oss för att bo kvar ett år till trots tillökningen då vi trivs så otroligt bra i lägenheten och så ska vi nästa vecka börja med ett nytt projekt. vi ska dela av vardagsrummet så att ella får ett eget rum:-) Och så vill jag ha en säng med bra förvaring til henne så jag och marcus har börjat skissa lite på en ev säng vi vill bygga.. Vad tror ni??? På sidorna ska det vara två små garderober om ni undrar vad det på sidan är för något:-)Jag och jennifer håller på att utveckla vår affärside som kommer att bli så bra!!:-) mer säger jag inte förens de är klart...

Ella har börjat på dagis och trivs jättebra vilket verkligen gör att jag kan slappna och inte oroa mig när hon är där! Men saknar henne gör jag så brukar smyga dit och hämta henne typ 10 min innan de är dags att gå hem:-)

Nelly och Douglas kommer jättebra överens här hemma och leker jättemycket nu! Douglas har verkligen anpassat sig och jag skulle inte kunna tänka mig hemmet utan honom! Hur jag ska överleva när Nelly ska hem till sin uppfödare när hon ska ha valpar vet jag inte! Men antagligen har vi en ny bebis då så då har jag ju de at fokusera på i alla fall men oj oj oj vad jag kommer att sakna henne!! Dogge har varit hos veterinären som inte tyckte att man behövde göra något åt hans navelbråck men efersom han ska kastreras så tyckte jag att de var lika bra att de fixade bråcket på en gång så de görs i slutet på november!

jaha de här var lite av vad som hänt nu ska jag se på tv och mysa med god mat framför tvn:-)

RSS 2.0