Min prinsessa!

I morse kom ella in till oss med sin prinsessklänning och sin prinsesskrona och ropade sessa sessa så nu går hon omkring i prinsesskläder och tittar sig i spegeln oc dansar:-) så söt!!


Grattis på namsdagen Ella!

I dag har min lilla Ella namsdag! Det firar vi med god mat och ett litet paket bestående av en hundmamma och tre små valpar som hon lekt med den närmaste timmen:-)

Jag har passat på att tvätta, städa och baka till ellas kalas i dag. Fick gömma chokladbollarna så att inte marcus skulle äta upp alla:-)


Bilder från ängfallet

I dag ska jag baka en massa och städa för i morgon ska vi fira ella:-) Bullar chokladbollar och sockerkaka med smrkräm blir det:-)

Tänkte visa lite fina bilder som marcus farfar tog förra helgen när marcus och barnen var där.

 


Grym kväll!

I går var jag på kakans 25 årsfest och det var verkligen superkul!!! Har sjukt uderbara och roliga vänner så det kan ju inte bli annat. Saknar dock mina små tjejer som bara den men snart kommer de hem:-)  Ska möta upp marcus och busungarna för att äta lunch på texas longhorn. Min syster,brorsa och morfar ska också följa med så de kommer att bli jättetrevligt!
Sen blir det hem och busa med ella och i eftermiddag funderar jag på att åka och hälsa på mamma och pappa medans marcus har möte med sitt företag. Får se vad vi hitttar på men blir det att åka till mamma och pappa så kommer ella att tjata om att hoppa hoppa hoppa hela vägen ut. Pappa har nämligen köpt en hoppborg som tar upp ett helt rum till lilla prinsessan!:-)

Ella marcus och gammelmorfar


Ella och morfar i somras på öland


Busungen med lite av sina julklappar:-)

Ensam hemma!

Just nu har jag städat hela lägenheten och nu är ag hlt slut så ska snart ta ett varmt bad och bara ta det lugnt. Marcus åkte till sina föräldrar för att hälsa på för ett tag sen med både hundarna oc barnen så gissa om det är tyst:-) Kommer ihåg att när vi var små och skulle åka iväg någonstans med pappa så tyckte vi synd om mamma som skulle vara ensam hemma i flera timmar fast hon sa att hon tyckte att det var skönt. Men nu kära mamma förstår jag dig:-) Att vara ensam hemma ett par timmar och bara tänk på sig själv, städa eller bara slappa är ju helt underbart sköt!!! Och speciellt när jag vet att marcus har barnen hos sina föräldrar för då har ella det superkul med alla djuren och bara att få träffa farmor och farfar är ju toppen tycker hon! Och lilla tindra liger säkert framför en varm brasa och myser medans hundarna sysselsätter sig med att jaga katter, busa och bara njuta av att vara ute flera timmar och busa i snön! Så nu ska jag ta ett varmt bad och tänka på hur mysigt resten av min fina familj har det!!


Sjuka!

här hemma är det sjukstuga.. fast ella är frisk nu som tur är:-) Marcus har fortfarande feber men jag mår lite bättre i alla fall:-) Den här veckan blir det att ta det lugnt! var nyss ute med hundarna och kastade boll i typ en timma så nu är det två trötta vovvar här hemma!  Ska försöka fixa dopkortet och inbjudningar till ellas födelsedag nu när ella är på dagis också, myckt mer orkar vi nog inte!

Fina nelly:-)
Fredag!

I eftermiddag blir det att städa hela lgh! Vi ska rensa köket och garderoberna i sovrummet för vi har så mycket sit som ligger där som inte behöver vara i lgh så ska bära ner allt i källaren.

Snart kommer Jennifer hit och vi ska fixa lite med företaget. Kommer snart upp en hemsida som ni kan se allt på:-) Just nu är det lite smågrejer vi säljer men om typ ett år hoppas vi att vi har kunnat utveckla en annan ide som kommer att bli så sjukt bra om vi lyckas!!:-) Men just nu kör vi lite andra saker på sidan om så länge under tiden vi utvecklar det andra.
Resa?

uch jag är så trött på detta tråkiga väder!!! vill bara åka till värmen! funderar på att åka i slutet av mars för då är ändå tindra 4 månader men vi får se om marcus får ledigt och hur tindras kolik är då... Men det skulle vara så underbart att bara känna lite värme och sol!!

Ella när hon var liten:-)

RSS 2.0