Mysdag med barnen!

I dag blir det en lugn och mysig dag med busungarna! Ska hämta Ella på dagis kl 2 och då blir de först massa lek ute i lekparken och sen har Ella bestämt att vi ska baka!:-) älskar mina busungar så otroligt mycket! Vet inte vad jag skulle göra utan dom!!<3


Söndag

Klockan är bara halv 10 och jag har redan hunnit med ett besök i stallet och varit ute på en promenad i skogen med vovvarna och barnen. Ella hittade massor av fina löv och kottar vi plockade med oss hem till pappa;-) nu blir de frukost sen lägga golv och i eftermiddag en sväng på stan och sen in till saga som fyller 2 år i dag!


Mc donalds

Har sjukt ont i huvudet och mår inte alls bra i dag men bästa syster ringde precis och frågade om jag var hungrig och ville ha mc donalds:-) så skönt att slippa laga mat i dag! Ella är ju på dagis och tindra har jag mat till i frysen:-)


Lekparken!

I dag har vi spenderat mestadels av dagen i lekparken! Tindra vägrar ha nappen och ska stoppa allt i munnen så de mesta jag har gjort är att jaga henne:-) Ella har byggt massa sandkakor och gungat mest! Sen kom ida hit en sväng med sin hund Molly så då blev de en långpromenad i skogen och en massa bus för vovvarnas del;-)


RSS 2.0