Fotostudio011.se

Marcus brors kompis är fotograf och i onsdags följde han med ut till stallet och fotade mig och emelie när vi red. Sedan åkte vi in till hans studio och fotograferade Ella och Nelly. Gå in på hans hemsida och kolla andra snygga bilder han tagit! Fotostudio011.se Alla bilder nedan är tagna av Fredrik! Inga bilder är redigerade ännu. bakgrundsfärg ska ändras och vissa bilder ska skärpas till:)














Mycke att göra..

I dag har jag hunnit med mycket. Träffde min moster och lilla saga i morse på stan och åt en god frukost. Sen träffade jag min barndomskompis ida som bor i sthlm. Hon har fått en liten tjej som bara är 16 dagar nu. Hon varr så liten! Kan inte fatta att ella varit så liten. Sen träffade jag Zandra så gick vi hem till mig och hämtade Nelly och sen blev det en promenad till vilbergen och vaccinera ella. Hon var så duktig!! Grät bara i några sekunder när hon fick sprutan. Nu sitter jag och zandra och dricker te och ser på las vegas. Ella sover men snart är det slut på lugnet:) Hoppas bara inte hon får feber av sprutan! I morgon ska hon ju fotas i en studio min fina tjej!

Söndag

Kom precis hem från stallet och nu ska jag och mamma baka saffransbullar mm. Ska bli så gott. Marcus är med adam ocg fredrik och styr lite med företaget. Ska hämta honom senare och sen ska vi äta kycklingtacos. Mmm vad hungrig jag blev nu;) Emelie och victor kanske skulle komma förbi i kväll och äta så vi får se om vi får sällskap. Det blir i alla fall hur som helst en myskväll med god mat och tända ljus i höstmörkret!

Lekparken

Kom precis hem från lekparken. Var med Ella på gården och åkte rutchkana, gungade, och lekte i sanden. Nelly hjälpte också till att gräva hål.. Ella åt gröt i morse och snart ska jag och marcus äta frukost. ( han var ute med jobbet i går så tänkte att han skulle få sovmorgon:)) Sen ska vi ta en lång promenad i det fina vädret och sen får vi se vad vi hittar på för något under dagen.






Fredag!

Nu är det dax för fredagsmyyyyyyyys!!!

Bilder

hittde en massa bilder marcus föräldrar tagit med sin kamera sen ett par månader tillbaks så tänkte visa några av dom:)












Veckan

Tänkte uppdatera lite vad som hänt under denna fullspäckade vecka:)

Måndag: Plugg på förmiddagen, sen ålte vi och handlade mat och kollade lite på ingelsta. Marcus var pappaledig och Ella somnade ganska tidigt på kvällen så de blev en onyttig myskväll framfö tv;n

Tisdag: Åte till Ullared klockan 4 på morgonen och kom hem kl 6. Då lämnade vi alla grejer vi hade köpt och åkte hem till emelie och viktor för att hamta ella och Nelly. Där fick vi även god mat när vi kom så de var perfekt att slippa laga mat för man var så trött efter resan. Tack sis!!

Onsdag: Var på stan och shoppade och käkade lunch med Zandra. Vi letade nyårsklänning och planerade för våran roliga fest på nyår. De kommer bli så kul:) Vi hittade ingen klänning på stan så vi ska beställa en sjukt snygg frå victorias secret. Sen hem till marcus som slutade tidigt och så gick vi en lång mysig promenad. På kvällen pluggad jag lite och sen blev det Greys anatomy..

Torsdag: Träffade emelie på morgonen och var på ett möte på Almi. Sen åkte vi hem till emlie och åt frukost, gick en promenix med Ella och Nelly och diskuterade lite ideer. Åkte hem på efetrmiddagen och lekte med Ella tills marcus kom hem. Hon säger föresten mamma och pappa nu min duktiga lilla tjej! Sen ännu en långpromenad och myskväll med tända ljus. De behövs verkligen i det här mörkret!!

Fredag: Ska snart träffa Johanna! Vi har varit kompisar sen vi var små så de e så kul att vi hittat tillbaka till varandra:) Marcus är på fest med jobbet så jag och johanna ska ha myskväll med idol och en massa onyttigheter;)  Sen får vi se vad som händer resten av veckan...



Mobilblogga

TESTAR ATT MOBILBLOGGA FRÅN STALLET! VÄNTAR PÅ ATT HOVSLAGAREN SKA BLI KLAR. PASSADE PÅ ATT RYCKA MANEN NÄR JAG ÄNDÅ VÄNTADE! SKAA SNART HEM TILL MAMMA O PAPPA OCH ÄTA MIDDAG;)

Plugg och bus!

Sitter vid datorn och tänkte försöka plugga lite nu när ella sover. Sen blir det mer bus med min underbara Ella! Vi ska vara hemma i dag och bara ta det lugnt för vi är förkylda båda två men det kan vara skönt att bara vara vi två ibland. Nej tillbaka till plugget innan prinsessan vaknar!


Fira Elin!

Nu ska jag strax möta elin och zandra för en god middag och trevligt sällskap på harrys. Marcus är hemma med  Ella och hon ska strax sova min lilla skrutt! Bli inte så sent i kväll men det ska bli trevligt att komma iväg och träffa tjejerna lite:)

Min lilla skrutt bara 6 månader nästan:)

Skola och handla

Jag har varit i skolan hela morgonen och diskutterat vad jag sak skriva min d uppsats om. antagligen kommer det bli ett samarbete mellan poliser och socialtjänsten. Förklarar mera när jag bestämt mig helt! Nu ska vi åka och handla en snabbis och sen blir det plugg igen. Ella är fortfarande sjuk så åker nu när hon ska sova så sover hon medans vi handlar;) uppdaterar mer sen måste dra nu!

Ska ta tag i det här nu..

i morgon:) Så ska jag försöka att uppdatera lite oftare. Får se om jag lyckas!!

RSS 2.0