Hatar datorer!!!!!!!

VÅRAT INTERNET FUNGERAR INTE OCH JAG BLIR GALEN!!! OKEJ ATT MAN KAN KOLLA MAILEN MED IPHONE MEN MAN ORKAR JU INTE SITTA FÖR LÄNGE MED DEN! OCH SÅ GÅR DET INTE ATT SKRIVA MMED SMÅ BOKSTÄVER ELLER LADDA UPP BILDER MED IPHONEN!! ALLA ANDRA KAN JU FATTAR INTE VARFÖR INTE DE GÅR MED MIN..                      I DAG HAR I ALLA FALL ELLA VARIT VÄRLDENS GLADASTE BARN OCH BARA BUSAT HELA TIDEN;-) FÅT UPPDATERA MER NÄR JAG KOMMER ÅT EN DATOR!! SOV GOTT ALLA LÄSARE!

Nyttig glass och mysbilder!

Jag har gjort nyttig glass till ella i dag som hon tyckte jättemycket om;-) Jag tog lite olika frukter och mixade dom tilsammans med yoghurt och sen frös in det i såna här plastbehållare man gör glass i. En nyttig succe!



Mysig liten prinsessa!




I morgon ska det bli 15 grader varmt och sol så hoppas all snö smälter bort snart för nu är jag trött på den! Tror till och med att snögalna nelly tycker att det är skönt att slippa snön!


Haha jag och kakan bakade morotskaka i går:-) Den var faktiskt jättegod!! Men vi har i alla fall kommit på att vårat kall i livet inte är att garnera tårtor trots att vi hade väldigt kul:-)


Ella somnade precis och vi ska strax äta lite mat och sen se lyxfällan! God natt allihopa!

Sötnosen!

Hittade lite söta bilder på sötnosen när jag rensade lite bland alla foton vi har. Och det är många kan jag säga:-)
Här kommer några!














Plugg...

Sitter och ska göra et sista på ett arbete som ska lämnas in i kväll. Har pluggat hela helgen men som tur är har min älskling hjälpt mig! Han är så duktig på svensak och fackspråk så det är guld att ha någon som man kan bolla ideer med och som kan kolla arbetet gramatiskt! Tack älskling för hjälpen!!

Ella ligger i sin säng och ska sova. Hon har sovit gansak mycket i dag men hon är ändå trött. Ska gå in och sjunga lite för henne så brukar hon somna mittt lilla hjärta.


Slippa stressa!

Har varit lite stressad för emelie åkte ju till thailand i måndags och ska vara borta en månad och jag hinner inte åka ut dit så ofta för jag har så sjukt mycket i skolan just nu..:( Skulle verkligen hellre ridit varje dag! Det är så svårt att hitta någon som man litar på vad det gäller valle. han är ju ingen nybörjarhäst så man kan ju inte sätta upp vem som helst på honom. Men som tur var fick jag tag i en tjej i går som red honom innan vi flyttade honom från oxåker. Känns jättebra för hon är jätteduktig så nu behöver jag inte vara orolig över d-uppsatsen eller valle:)
I övrigt så mår ella bra nu och är frisk så snart blir det en sväng till busfabriken!


Vill ha ett hus!

Gud vad jag längtar tills jag är klar med skolan och har fått ett jobb så att vi kan köpa/bygga vårt drömhus! Känner mig så instängd i lägenhet. Alla som bor eller har bott i hus förstår nog vad jag menar. Bara att kunna gå ut på tomten och leka med barn/hund eller bara ta en kopp kaffe mitt på gräsmattan!  

I juni är jag klar med skolan så hoppas hoppas hoppas att jag får ett bar jobb ganska snart efter det. Tänk om man kunde ha ett hus nästa sommar!

Jaja men mamma och pappa ska ju åka utomlands i tre veckor i sommar så då ska vi bo i deras hus och så kommer vi även vara hos marcus föräldrar på deras hästgård där vi har ett "eget" mysigt hus på tre rum och kök! Och i år ska valle få följa med också:) så vi kommer i alla fall att få en kanonsommar hela familjen. Marcus är ledig från 14 juni till första september och jag kommer förhoppningsvis att läsa en juridikkurs:)

Nu ska jag laga lite mat till min stackars älskling som är så där sjuk och förkyld som bara killar kan vara:)

Sommar!!

Nu när solen skiner och det är så här varmt ute längtar jag till sommaren! Vill kunna gå i klänning och slippa alla tjocka jackor skor och halsdukar! Och kunna rida fältävlan och allt annat utomhus! Längtar!!




Hemma!

Nu är jag äntligen hemma och maten står i ugnen. Rotfruktsgratäng med fetaostfylld kyckling. Och till senare morot och gurkstavar med dipp! Dax för fredagsmys!!

Praktik

Sitter på min praktik och har lite rast just nu. Trivs jättebra faktiskt och skulle verkligen kunna tänka mig att jobba så här:)

Men jag saknar ella och marcus! Slutar vid sju så då blir det fredagsmys!

I går var jag hos valle och skulle bara skritta lite för jag var såförkyld så jag ställde in ridlektionen. Men när jag kom till stallet var anna som också skulle ridalektion förkyld så vi bestämde oss för att rida en lugn lektion. Blev inte så jättelugnt men det gick superbra i alla fall!

I morgon ska vi till mamma som har fyllt år och fira henne och senare på kvällen blir det melodofestival hemma hos totte och jasmin. Nelly kommer bli superglad för hon och tottes hund tintin är bästa kompisar och leker alltid jättemycket när dom ses:)

Älskar dig marcus!

I går kom min fina älskling hem efter sin träning med en ros och mi favoritchoklad toblerone! Och i dag när jg öppnade min kalender haed han skrivit Jag älskar dig i den. Sådana saker gör verkligen att man kan bli glad en hel dag! Tack min älskling! Din favoritmat kommer att stå på bordet när du kommer hem i dag;)

Snart kommer zandra och vi ska ta en lång härlig promenad i det underbara vädret! Senare i efetrmiddag ska jag hämta upp kakan och vi ska åka till busfabriken med Ella! Hon älskar att vara där!! Nu ska jag och ella bygga lite med klossar!

Ellas första steg!

Ella har tagit sina första steg!

http://www.youtube.com/watch?v=JxzJTF4oMCg

Mamma är jätt stolt!!

Älskar dig busunge!!


Busfabriken

Tänkte visa lite bilder från Ellas ettårsdag på busfabriken!





Ella kastade sig bakåt i bollarna hela tiden och asgarvade! Så söt!!


Vi vuxna haed också kul:)



Bowling

Vilket otroligt fint väder det är ute. Så fort ella vaknar ska vi rulla ut på en proemanad hela familjen. Man blir så glad när det är sol ute! Jag har varit på bra humör sen jag vaknade i morse och solen sken!:)

Tänkte hinna med att baka en kladdkaka att fika på till adam och kakan kommer. De ska vara barnvakt åt ella i kväll (Från 8 när hon sover så så mycket av ella ser de inte:) Jag och marcus ska med emelie och victor mf och bowla och äta middag på vilbergens bowling. Det är så bra att det är i närheten efetrsom ella är VÄLDIGT mammig just nu och skulle hon vakna tar de bara en minut för oss att komma hem. Och så vaknar ALDRIG ella på natten om hon inte är sjuk så de ska nog gå bra:)

Promenad i snön

Ellas feber har äntligen gått ner, vilket är super skönt! Pendlade mellan 38-40 grader inatt, stackarn. Så inatt blev det inte allt för många timmars sömn :/

Tog en liten promenad nyss för att få lite frisk luft och njuta av det lilla solsken vi har ;)

Tog några söta bilder på lillfisen.





Haha Ella vägrar ha sina egna vantar men mammas det gick bra minsann!



Feberdax..

Tog precis tempen på ella för hon verkade lite gnällig och hon har 39 graders feber stackarn. Hon har fått panodil så hoppas de går ner snart. Hon sov nästan tre timmar på dan i dag så jag tog tempen när hon vaknade för jag trodde att de kanske var feber för annars sover hon bara 1 timma på dan. Då hade hon ingen feber men det var säkert på gång då.. Hatar när min älskling är sjuk! Vill bara att hon ska få vara frisk nu för hon hade ju feber flera dagar efter vaccinationen förra veckan!! Får se hur hon mår i morgon... Men varesig hon har feber eller ej får det bli en mysardag hemma i morgon och vila upp sig! Får se om jag kanske hinner träna på kvällen när marcus är hemma om inte jag också blir sjuk. Hoppas inte!!

Ellas 1-års kalas!

Kan ju börja med att tacka alla så hemskt mycket för en jättelyckad ettårsdag och en massa fina presenter! Tack så mycket alla underbara släktingar och vänner! Här kommer lite bilder från ellas första födelsedag!













Ska visa alla presenter en dag men de tar nog et tag för hon fick typ en ny garderob med kläder, potta, böcker, käpphäst och massor av leksaker min lilla prinsessa!


Plugg!

Nu ska jag sätta mig och plugga för emelie har Ella och jag måste verkligen prioritera att plugga då! Tack för hjälpen kära syster! Ska uppdatera med bilder från ellas 1års kalas lite senare!

RSS 2.0