Veckan

Tänkte uppdatera lite vad som hänt under denna fullspäckade vecka:)

Måndag: Plugg på förmiddagen, sen ålte vi och handlade mat och kollade lite på ingelsta. Marcus var pappaledig och Ella somnade ganska tidigt på kvällen så de blev en onyttig myskväll framfö tv;n

Tisdag: Åte till Ullared klockan 4 på morgonen och kom hem kl 6. Då lämnade vi alla grejer vi hade köpt och åkte hem till emelie och viktor för att hamta ella och Nelly. Där fick vi även god mat när vi kom så de var perfekt att slippa laga mat för man var så trött efter resan. Tack sis!!

Onsdag: Var på stan och shoppade och käkade lunch med Zandra. Vi letade nyårsklänning och planerade för våran roliga fest på nyår. De kommer bli så kul:) Vi hittade ingen klänning på stan så vi ska beställa en sjukt snygg frå victorias secret. Sen hem till marcus som slutade tidigt och så gick vi en lång mysig promenad. På kvällen pluggad jag lite och sen blev det Greys anatomy..

Torsdag: Träffade emelie på morgonen och var på ett möte på Almi. Sen åkte vi hem till emlie och åt frukost, gick en promenix med Ella och Nelly och diskuterade lite ideer. Åkte hem på efetrmiddagen och lekte med Ella tills marcus kom hem. Hon säger föresten mamma och pappa nu min duktiga lilla tjej! Sen ännu en långpromenad och myskväll med tända ljus. De behövs verkligen i det här mörkret!!

Fredag: Ska snart träffa Johanna! Vi har varit kompisar sen vi var små så de e så kul att vi hittat tillbaka till varandra:) Marcus är på fest med jobbet så jag och johanna ska ha myskväll med idol och en massa onyttigheter;)  Sen får vi se vad som händer resten av veckan...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0