Lite bilder på vår lilla Ella.








Nu är vårt lilla Mirakel här!

Måndagen den 23 februari klockan 08:57 föddes vår lilla Ella.
Hon var 48 cm lång och vägde 2890 gram.
Allt gick jättebra och nu är vi hemma och försöker landa lite.

Nu börjar ett nytt liv som småbarnsföräldrar. Hon är så underbart söt! Man kan bara sitta och titta på henne i timmar. Passar på att tacka våra föräldrar och alla vänner som har ställt upp massor på oss under denna resa! Ni är underbara!

Ska lägga upp lite bilder senare när jag har tid för nu vill lilla ella ha mat:)

Sjuk

I går vaknade jag och hade feber:( Inte kul!!! Mådde skit hela dagen. Drack hostmedicin, honungsvatten och alvedon för att få ner febern. Orka ha feber när man ska föda barn!! Så det var tur hon inte kom då. På kvällen kom älsklingen hem med semlor och mc-donalds. Tack så mycket älskling!!

I dag mår jag mycket bättre och febern är borta:) Har varit i stallet i dag. Gud vad jag saknar att rida!!

Nu är jag hos emelie och sitter och kollar på film. Hon och Tove ska gå ut, men mig blir de inte utgång för på ett tag så marcus får hämta mig:)

Slöardag.

I dag har jag och Zandra haft en slöardag. Ätis semla och en massa andra godsaker:) Och så har nelly och lilla totte(hunden) lekt massor!

Nu har jag precis lagat mat till marcus och totte(människan:)) Kycklingklubbor med ris och bearnaisesås. Gott!!

Ska snart se Arga snickaren och sen blir det Grease Anatomy:) Så bra tv-kväll!!

Sen ska jag försöka plugga lite också om jag orkar..

Tråkigt!!!!!!!!!!

Har precis slipat klart alla valv och nu är det dax att städa. Det är så tråkigt och jobbigt att städa upp efter slipdamm!!
men o jag inte gör det så har jag det snart i hela lägenheten så det är vell bara och ta tag i det..

Sen kommer pappa och ska hjälpa mig att spackla för de är varken jag eller marcus någon stjärna på:) Nej nu är det dax att städa och sen blir det en promenix i vrinneviskogen med Nelly.

Helgen!

I lördags var det alla hjärtans dag och vi åkte ut till mamma och pappa på dagen och fikade ihop med emelie, viktor, fredrik mormor, morfar, farmor och farar. Trevligt att träffa alla! Där åt vi tårta som pappa hade bakat och marcus var så klart framme med en av sina smarta kommentarer:) Han visste vad marsipan var me när pappa hade format den som ett hjärta frågade marcus:

Ska den in i ugnen och svälla nu? Precis som en pepparkaka?


Det är tur att jag har dig älskling!! Vad tråkiga dagarna skulle bli annars!
På kvällen var vi hemma hos oss tilsammans med emelie och viktor och åt god mat, och när de hade åkt blev det mys framför tvn med en film! Inget vin dock , men jag klarar mig bra utan. Snart kommer ju vårt lilla mirakel! Älskar dig Marcus!!

I söndags blev det en lång och skön sovmorgon (förutom en snabbpromenad med nelly vid åtta) Sen fixade vi lite i lägenheten och nu är det verkligen inte mycket kvar att göra!:) Trodde aldrig vi skulle bli klara i början men det har hänt mycket! På eftermiddagen åkte vi ut till totte och Jasmin så nelly fick busa lit med bästisen Tintin. Dom var så söta!! Stackars nelly lyckades springa in i ett träd för att hon inte hade koll ordentligt på vart hon sprang. Men de är ju inte så svårt att lista ut vem av mig och marcus hon tar efter. Eller hur gubben?

På kvällen kom mamma och pappa och hjälpte till att fixa lite i lgh. Tack för hjälpen!

I dag ska jag snart gå ut på en långpromenad med nelly i skogen och sedan åka och handla lite.

Alla hjärtans dag!

I morgon är det alla hjärtans dag. Vi ska till mamma och pappa och fika lite på dan och på kvällen får vi se vad vi ska hitta på.. Återstår att se...

Seminarium.

idag har jag haft seminarium i skolan. Gick faktiskt bra och det var verkligen första gången jag kände att det faktiskt var kul. Kan ju vara för att man för en gångs skull läst allt man ska:) Nej då jag brukar faktiskt vara förberedd men i dag var det en intressant bok vi diskutterade så då blir det alltid mkt roligare.

Imorgon är det fredagen den 13e. Vet faktiskt inte vad jag ska göra men en timmedd träning med nelly hade jag i alla fall tänkt hinna med! Vad sk ni göra denna otursdag?:)

skola, skola, skola...

Har inte gjort annat än pluggat de sista dagarna. Känner att jag vill hinna med så mkt som möjligt nu innan det lilla miraklet kommer. Så att man kan släppa skolan ett tag då och bara vara med lillan;)

i morgon kommer lilla nelly hem!! Har saknat henne så mycket trots att hon bara varit borta ett par dagar. Så i morgon ska vi gå på långpromenad i vrinnviskogen och sedan träna lite:)

Var på ultraljud i går och lillen växer som hon ska:) Väger 2500 gram nu så hon är inte jättestor men inte mig emot::) Längtar tills hon kommer. känns helt otroligt att vi snart blir tre i familjen, eller fyra lilla nelly är ju faktiskt också en del av den och hon kommer säkert att vara så duktig när lillen kommer!!

Middag.

Det var ett tag se jag skrev sist ser jag.. Jag ska försöka bättra mig jag lovar!
I går var jag i skolan en stund med Erika och kopierade lite böcker och Jessica följde också med. Vi kom ganska snart fram till att vi skulle gå och ta en fika i stället för att plugga så Jessica och Erika följde med hem till mig. Sedan skulle Jessica träffa Emilia så bjöd hem henne också till mig på fika. Marängswich och kakor:) Det var jättekul att träffa henne för vi har inte setts på jättelänge!! (Vi gick i gymnasiet ihop) Vet inte vad som hänt med texten men jag kan inte fixa de så de får bli som de blir..)

På kvällen var vi hos Adam och Kakan och träffade även marcus föräldrar. Dom tog med sig Nelly hem så hon ska få vara där tills på onsdag. Det passar perfekt nu för jag har massor i skolan nästa vecka och då känns det bra att man vet att hon i stället är där och är ute och busar hela dagarna. Både med hästar och katter:) Hon älskar att var där men jag kan säga att jag saknar henne redan.. Man blir så van av att hon alltid är här och så helt plötsligt är man själv.. inte alls lika kul men hon har det bättre där för nu är det bara tre veckor kvar till beräknat datum och jag orkar inte gå så långt ( typ bara 40 min) så marcus har skött långpromenaderna på kvällen när han kommer hem och är helt slut efter jobbet.

I dag har jag storstädat, pluggat och varit och handlat med Elin för i kväll kommer Emil Malin och Leah hem till oss på middag. Elin kommer alldrig mera åka bil med mig innan jag fått barn har hon konstaterat i dag..:) När jag hade parkerat och stod still så började bilen bredvid oss åka och jag var helt säker på att min bil rullade bakåt så jag fick panik och tryckte på bromsen och drog tag i handbromsen och typ skrek till elin att bromsen inte fungerade varpå hon började asgarva och sa att jag stog still det var bara bilen bredvid som åkte, Hjärnan hänger verkligen inte med i bland. Men vi fick oss ett gott skratt i alla fall och ett gott skratt förlänger ju livet!!:):):)

Ingen kamera på ett tag..

Kom hem från skolan i går och upptäckte att Marcus tydligen lagt vår kamera i sängen. Nelly hade hittat den och råkat komma åt den så att den sattes på. Och det hade tydligen varir väldigt intressant när linsen åkte ut för när vi kom hem låg kameran på golvet med en lins i tusen bitar bredvid. Det lilla kräket!! Blev lite orolig att hon hade skurit sig på någon bit som var vass men inte då. Det är tur att man har försäkring på allt hemma så jag var och lämnade in kameran i går. Kille i kassan undrade vad kameran hade råkat ut för och han skrattade när jag sa en hund. han hade visst en egen hund som ätit upp hans kamera bara veckan innan:) Men den skulle i alla fall lagas eler så får vi en ny.. Nu har vi lånat adams kamera så länge tills våran är lagad i fall de lilla miraklet skulle få för sig att komma:)

RSS 2.0