Stackars tidningskille...

I går natt vaknade både jag och marcus till klockan två på natten av att någon öppnade vårat brevinkast men jag hörde inte att det kom någon tidning och sedan lät det som om någon höll på med låset. Jag blev jätterädd och marcus hoppade upp ur sängen och sprang ut mot dörren för att de skulle höras att vi var hemma och så.. Då såg han att det satt fast en tidning i i brevinkastet och drog tag i den. Det kändes som att någon drog tillbaka så han drog ännu hårdare tills han fick in den. Vi såg att det var NT som vi inte alls har så antagligen var det en stackars kille som lade den i fel brevinkast och skulle ta tillbaka den och lägga i rätt. Men det fick han inte för den tog Marcus:) Ganska kul upplevelse sådär mitt i natten;)

Idag har jag pluggat lite och snart kommer Zandra så då blir det promenad med vovvarna och så ska jag försöka laga nån god mat till oss.

I kväll vet jag inte vad som händer kanske ska åka ut till mamma och pappa och äta lite. Alltid skönt att slippa laga mat. Marcus föräldrar vågar jag inte åka till längre.. Det får bli när lillen är född. ( Dom bor typ 5 mil härifrån på en jättemysig hästgård) men det känns för låntgt att åka om det händer något..

Nästa helg är det maskerad för kakan fyller år. Ska bli jättekul men jag har inte en aning om vad jag ska vara. Man ska vara sagofigurer så om någon har ett bra förslag på vad man kan vara så säg till. Måste bara få plats med magen i kläderna:) Nej nu kommer strax Zandra så dagx att börja med maten!

Bara 4 veckor kvar.. (Morfar läs inte!!)

Det känns helt sjukt.. I dag är det precis en månad kvar till beräknad förlossning. Kan inte förstå att vi ska bliföräldrar. Mamma och pappa blir helt plötsligt mormor och morfar och mormor och morfar gammelmormor och gammelmorfar. Det är så svårt att greppa att man nog inte gör det innan hon är här hos oss. Vi har fortfarande inte kommit fram till vad hon ska heta men just nu står det mellen Ella Lindström och Isabella Lindström. Vilket tycker ni är finast?

Väskan som ska med till bb är packad och klar. Hoppas vi har med allt. Kläder och sådant till mig, kläder, nappar, filtar och gosedjur till bebisen:) Har jag missat något?

Morfar är den enda som inte vet om att vi ska få en tjej och han vill inte veta det i förväg så de är därför han inte får läsa detta inlägg:)

I går var vi på bio och såg filmen mammut. Ganska lång och halvträkig. Men victor vad med i alla fall. Man såg bara lite fort att han gick förbi kameran, men ha var med i alla fall:)

Nu är det dags att plugga lite och sen ska jag följamed emelie ut till stallet:) Vet inte när jag red sist!! Saknar min valle!

Längtar till sommaren! Och tillbaka till thailand. Vi vill åka dit i december igen så jag hopas verkligen att det blir av och att det häller sig lugnt i landet så man kan åka dit. Om vi åker blir det till Koh Lanta igen och några dagar i Bankok och nån dag i puketh:) Längtar:)










Slut på helgen

Så himla tråkigt att helgen är slut! Vill ha fler långa och mysiga sovmornar.  Borträknat att man får gå upp typ halv åtta och ta en promenix med Nelly, men det är skönt lägga sig i en varm säng igen när man varit ute i kylan och regnet.

I fredags åt jag och marcus god mat och bara satt framför tvn och myste:) Saknar dig gubben när du är på jobbet!!

I lördags var vi på stan med totte och jasmin och shoppade lite. Det blev ett par Nike skor, en mjukisdress och två tröjor till mig och ett par byxor, en tröja och ett par träningsbyxor till marcus. Vi hittade också ett par skor som vi bara var tvungna att köpa till bebisen. Ett par nikeskor i storlek 17 som var vita och röda. Har aldrig sett så små skor.
Sedan bar det av till mormor och morfar för den årliga julgransplundringen (mest för mina små kusiner men mormor vill fortfarande att vi också ska vara barn:) Hon är så gullig! Jag måste verklige ha världens bästa mormor och morfar!!
Senare på kvällen träffade vi totte och jasmin igen och var på texas longhorn och åt. God mat men alldeles för höga priser på den mat som fanns!! Sedan blev det en sväng upp till marcus bror Adam som hade fest och slutligen hem till vovvarna och ta en promenad.

I dag var vi på födelsedagskalas hos viktor som fyllde 21. Han fick biobiljetter så att de kan gå och se filmen mammuth på bio. Ska bli roligt att se om de är med i filmen. (De filmade på koh lanta i Thailand när emelie och viktor var där och de fick vara statister)
Har städat lite hemma och pluggat lite och nu ska vi se på film:)
Lägger upp bilder på det vi köpt typ i morgon.

Hund till salu!!!

Någon som vill köpa en tollare? Idag är hon till salu! Haha nej då men den här veckan har det verkligen märkts att hon inte har fått lika mkt motion som vanligt! Eftersom hon skadade tassen i måndags har vi bara fått gå korta promenader på ca 10 min och försökt att hon inte ska springa omkring så mkt. I tisdags när vi kom hem hade hon hittat en toalettrulle som hon hade massakerat i hela lgh. I dag när jag kom hem hade hon varit uppe på köksbänken (som hon verkligen ALDRIG annars är) och tagit en flaska jodopax som vi använde till hennes sår och totalt massakerat! Det blev samtal direkt till veterinären och giftcentralen eftersom vi inte visste om hon hade fått i sig något. Som tur var låg det mest på golvet och det var ingen fara om hon hade fått i sig lite. Hon fick mjölk och lite mat så om eran hund får för sig att äta jodopax så vet ni att dom ska ha mjölk:)

Nu börjar i alla fall tassen bli bra och promenaderna blir längre vilket nelly tycker är bra:)

Här kommer lite foton på lilla Nelly, Barnvagnen och sängen:)

Bandage på lilla tassen:)


Nelly och bästa kattkompisen Mercedes


Spjälsängen


Barnvagnen. tack snälla sponsorer! (Våra föräldrar) Hur skulle vi klara oss utan er? Ni är underbara!!


Nelly har hittat toalettrullen och hade tråkigt. Syns det?:)


Vet int riktigt hur hon lyckades, men söt är hon i alla fall!




 

Föreläning..

I dag har jag varit på världens tråkigaste föreläsning!!!! Läreren bara svamlade och pratade alldeles för fort och när han var klar och vii hade 40 min kvar av föreläsningen började han dra politiska skämt som var så otroligt tråkaiga!! Och inte fick vi någon rast heller:( Usch den här kursen kommer att bli lång...

Stackars Nelly har fortfarande lite ont i tassen och tycker att det är jättetråkigt att inte få gå på långpromenad och springa omkring och leka med tintin. I dag när jag kom hem hade hon haft så tråkigt så hon hade tömt hela lådan som vi har med mössor och vantar:) Så det låg  en hög på golvet.. Men som tur är är hon så duktig och biter aldrig sönder några kläder, eller så utan bär bara omkring på dem:)

Haha Marcus förstår inte hur du lyckas! Det är bara du som kan det.:) MEN jag älskar dig i alla fall gubben:)

Stackars nelly.

Min lilla vovve ha skadat sig:( Hon har trampat på något ute och fått ett sår på trampdynan så nu ligger hon i knät hos mig och tycker synd om sig själv. Hon har fått ett stort märgben och tugga på så att hon glömmer bort bandaget på tassen och inte äter på det. Det är nog ingen fara med henne men man blir ju så orolig när ens lilla älskling skadar sig. Hur ska jag klara av att ha barn?:)  Jag pratade i alla fall med veterinären och hon ska ha bandaget tills på onsdag när hon ändå ska dit och röntga hofterna och vaccineras.

I dag innan Nelly skadade sig var jag och min syster hos mormor och hälsade på. Åt massor av semeltårta och kakor:)
I kväll är det bara plugg som gäller eftersom nya kursen börjar i morgon.

Föräldragrupp

I dag har vi varit på föräldragrupp. Ganska skönt att träffa mammor  samma situation! Det roligaste var att vi delades upp tjejer och killar och så fick vi skriva en lista tilsammnas på vad man funderade över. Alla vi tjejer ville veta mera om smärtlindring, När det är dax att åka till sjukhuset, vad man ska ha med sig osv.. Killarna hade i stället skrivit ner vad dom skulle göra sen när dom blev ensamma med barnet, när man kan ta med det och träffa folk och så... Det märks ju vem det är som ska föda barnet i alla fall!! Vi ville veta allt om förlossningen och killarna vad dom ska göra sen:) Barnmorskan skrattade och sa att nästan alla tjejer vill veta om förlossningen och killarna är skräckslagna att bli lämnade ensamma med barnet när man kommit hem:) Marcus är jättenervös men jag vet att han kommer att bli världens bästa pappa!! Nej nu är det dax att sova och i morgon ska jag äta trerätters lunch med min moster och syster och sedan ska jag träffa Elin! Ska bli kul, det var alldels för länge sedan!!

God  natt

Förlåt älskling!

Idag blev det lite plugg på kvällen och en långpromenad med Nelly. Jag har också hunnit tvätta och färgat marcus favorithandukar som var vita innan rosa.. Sorry älskling!;) I morgon ska jag träffa syster och fika lite så man kanske ska ta och baka något i morgon förmiddag.. Nån som har nåt förslag?

Länge sedan!

Det var ett tag sen jag var här inne och skrev. Det har inte hänt allt för mycket under tiden. Har varit sjuk i nästan 2 veckor snart så det är verkligen skönt att man börjar bli frisk igen. I morgon är det dax för skola igen, slutseminarium så hoppas att de kommer att gå bra:) I går var vi och hämtade vagnen och bilbarnstolen. Jättefina! Det börjar verkligen kännas mer verkligt nu! Här kommer lite bilder på allt möjligt:)

Nelly apporterar pinne:)


Sötnosen igen


Nelly är julfin:)


Marcus Julklapp från hans föräldrar. Vårat lilla minischetlandsföl Nicole. Hon står ute på marcus föräldrars gård och det blir ju perfekt till lilla bebisen sen:)


RSS 2.0