Nelly!

Vi har legat sjuka här hemma sen i torsdags så har inte orkat blogga! Nu är vi friska och jag var ute och fotade nelly lite när vi lekte förut:)










Middag!

I kväll kommer adam och kakan hit och ska äta middag! Får se om de blir pizza eller om vi orkar laga något:)

Här kommer lite bilder på sötnosen från veckan som varit;)




















Så otroligt mycket att göra!!

Har inte hunnit skriva ett dugg på hur länge som helst! Vi har varit sjuka och så har jag haft hur mkt som helst med skolan men nu börjar de bli lite lugnare i alla fall! Ska försöka hinna uppdatera lite i morgon när jag vart hos veterinär en med Nelly!

Nu ska vi strax äte lite kvällsmat och sen blir det lite tv och sedan sägen!

inte mycket...

inte mycket bloggande på ett tag nu. Har haft fullt upp! Träffat kompisar från Canada, träffat andra kompisar, varit på busfabriken och gjort en massa annat kul med ella och tränat med Nelly. Och till och med hunnit med några myskvällar framför tv:n... tills ella vaknar;( Hon sover inte så bra just nu men hoppas de blir bättre snart:) som tur är e hon glad i alla fall min lilla skrutt:) Kan inte fatta att det har gått så fort och det är bara en och en halv månad kvar tills vår lilla prinsessa fyller ett år:) Nej nu blir de ett bad för ella och sen sängdax! Jag ska passa på att ta och gå ut och leka lite med nelly när ella somnat!


Fredagsmys!!!

Nu har vi fredagsmys här hemma. Har precis ätit kyckling, hasselbackspotatis och en jättegod fetaostsås. Nu väntar det en tallrik med olika korvar, rökt fläskfile och goda ostar:)

Adam o kakan kanske skulle komma förbi sen en snabbis efetrsom adam ska åka till thailand i morgon och vill ha lite tips:)

Pannkakor!

I dag har Ella ätit pannkakor till mellanmål och det var en succe! Så söt var hon! Jättelycklig! I går köpte jag även en jättesöt hello kitty dress till henne på stan. Och sen har mamma beställt de andra jag ville ha från hm:) Tack mamma o pappa:)!!

Gott!


Söta dressen:)


Anna, Karin och Matthew från Canada har blivit sjuka så de kommer i morgon eller på söndag i stället. Jag och marcus ska ha fredagsmys i stället:)

Gungtiger!

I går fick ella en sjukt söt gungtiger som hon tyckte var jättekul! Hon satt på den och bara skarattade hur länge som helst:) Och så passade jag på att köpa en supersöt pyamas i i går på stan som faktiskt matchar:)

Snart kommer pernilla och fikar och sen sak jag städa för kl 3 kommer våra kompisar från Canada! Var så länge sen jag träffade dem så de ska bli jättekul!!!






Sovmorgon!

I dag överaskade vår princessa oss med en skön sovmorgon! Hon vaknade klockan 10 i morse och då hade hon sovit från klockan 8 på kvällen. Hon brukar vakna runt 7 annars! så efter en mysig frukost gick vi ut i snön för att åka lite pulka och leka med nelly. Efter det rensade vi i köket. Så skönt att få lite ordnig och reda i skåpen! Sen bar det av till city gross i snöovädret för att storhandla. Blev mycket gott kan jag säga:) Åt fläskfile klyftpotatis och sås till kvällsmat för att fira att vi varit lediga:)

I morgon blir det jobb för marcus igen och jag ska träffa min moster och min lilla kusin Saga.

Pm klart!

Nu har jag äntligen skickat in mitt PM! Med en hel timme till godo:) ska snart se en film med marcus så får vi se om jag orkar lägga upp allla nyårsbilder i morgon för nu orkr jag inte sitta vid datorn längre! God natt!

Shopping!

Har precis varit ute på en promenad med ella och nelly. Perfekt när det är snö för då kan ella åka pulka vilket hon tycker är mycket roligare än vagnen!



Kollade på hms hemsida i går kväll och tror att jag ska beställa det här i kväll:) Sjukt söta kläder!
Bilderna äe från hm.com




Grattis morfar!

I dag fyller världens bästa morfar år så jättestort grattis!!


Kalas mm!

I dag var vi hos marcus mormor och morfar på förmiddagen och träffade marcus kusin Jimmy och hans tjej Sabina. Marcus moster och tommy var också där. Vi fick jättegoda våfflor och det var jättekul att träffa alla. Speciellt jimmy och sabina som bott i England och vi inte har träffat på länge.

Sen bar det av till min morfar för att fira honom. Där träffade vi alla kusiner och åt ännu mera onyttigheter:) Wii fit nästa:)!! Nu ska vi strax äte lite mat och sen blir det nog att se film. Johan falk!

I morgon ska älsklingen till jobbet så jag funderar på att gå till öppna förskolan på förmiddagen. Får se vad jag gör..

Stolt!

Trots att det är lördagkväll har jag suttit vid dator i 2 timmar och pluggat. Så nu är 3 av 5 sidor kvar på mitt Pm som inte ska vara ilämnat än på ett par dagar så det känns skönt att slippa stressa. Ett av mina nyårslöften var att läsa 20 sidor om dan ( av skolböcker) och att inte göra alla arbeten i sista sekunden. Och jag har faktiskt lyckats de första dagarna på de nya året:) Ska verligen försöka att hålla det här löftet!! Nu blir du vell stolt mamma:)?? Stacars mamma blir alltid orolig när jag säger att jag har flera sidor att lämna in dan efter och ringer alltid och kollar så jag inte är för stressad men också att jag hinner med det jag ska och om jag behöver hjälp med ella om inte marcus är hemma. Tack världens bästa mamma för att du alltid ställer upp!!! <3

Marcus och fredrik sitter och spelar tv spel så nu ska jag ta en välförkänt paus och lägga mig i ett varmt bad!


Lördag!

I dag började jag dagen med en skön sovmorgon. Tack älskling!! Sen gick vi en promenad runt strömmen och matade fåglarna. Sen gick vi hem och bytte om och åkte till maxi. Jag och emelie shoppade lite och marcus och fredrik åkte till mediamarkt och köpte en tv till fredrik:) Nu sitter ella på golvet och leker och snart ska vi spela lite wii fit:)

Våran julklapp som vi fick av oss själva i julklapp:)


Äta lasagne själv:)










RSS 2.0