golv och tapet

Var och hämtade lite prover på golv och tapet till huset i dag! Tapeten ska vi ha som en fondvägg i köket men även i barnens rum bakom sängarna:-) Kanska någon stans i vårt ovrum med men typ bara i e garderob och ev i några inbyggda hyllor i väggen! Golven har jag jättesvårt att bestämma mig för! Båda är sjukt snygga! de ska vara på övervåningen i våra sovrum men vilket är snyggast?? Måste beställa i morgon så börjar bli lite bråttom:-)

Här är i allla fall tapeten


Här är golven! Vilket är snyggast??


Bilder från djurparken!

I påskas var vi i djurparken i de fina vädret. Ella tyckte de var superkul med alla djur men de stora lekprkerna och studsmattan var nog det bästa! Tindra var nöjd och glad hela tiden och skrattade som bara den när delfinerna hoppade i vattnet. Sååå söööt!!!

Nu sover tindra och jag och ella ska sätta oss och bygga pärlor:-) Jessica skulle komma förbi en stund snart och äta makrill macka för de har hon aldrig ätit förr så får se vad ho tycker om det! Jag älsar de i alla fall! I eftermiddag blir det nog en sväng till hgeby centrum med linda och oliver och i kväll ska jag o älskling måla klart badrum och sen blit de mys i soffan till desperate:-)

 


Bubbelbad!

Vi håller på att kolla inredning till vårt badrum vi ska bygga och jag har helt fastnat för svart badkar;-) Har hittat ett par riktigt läckra men har svårt att bestämma mig så hjälp!!! Vilket är snyggast? De första är billigast och kostar bara 14 000 medans de andra kostar typ 16-17 000 men då är de ju en fråga om kvalite och design också... HJÄLP!!!!!!

Jag gillar de sista bäst tror jag men samtidigt är de första snyggt.. och de i mitten kan ella sitta på kanten på.. Hm detta blir svårt!!

 


passe och ella mys:-)

När jag vaknade i går morse så satt ella och skrattade i sin säng så jag var tvungen att gå upp och titta vad hon gjorde. När jag kom in i hennes rum så låg passe hos henne i sängen och busade med gosedjur och hennes napp! Sprang fort som attan för att hämta ameran och här är resultatet av busarna:-)
RSS 2.0