Djurparken en regnig dag..

I går bestämde vi oss för att åka till djurparken för det var lindas enda lediga dag, men fy vad det regnade. Vi var på djurparken i ca 3 timmar men sen gav vi upp för det regnade för mkt och man var helt dyngsur;-(  Vi åkte safariparken innan vi åkte hemåt och ella var helt exalterad av alla djur. Hon var så söt bara skrek och pekade på alla djur och ropade vovve till de mesta sötnosen. Så de blir djurparken snart igen så fort de blir lite bättre väder!

På vägen hem åkte vi förbi marcus mormor och morfar och fikade och marcus hjäöpte dom med datorn. Det var jättetrevligt och ella blev jättelycklig när hon såg att det fanns jättegoda smultron där. De godaste ho äti i sommar hälsar hon:-)

På kvällen blev det först städning och sen kom linda, pontus och oliver föbi och kollade på film så de blev ett trevligt slut på en trevlig men regnig dag!

Ella står och dansar till astrid lindgrens barnmusik just nu men vi ska snart gå ut en sväng till sandlådan. Skulle vilja åka till ikea också i dag men vet inte om marcus orkar för han mådde dåligt i morse så vi avvaktar och ser hur dagen blir..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0